Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στο «Pharae Palace» η συνέντευξη
των προπονητών της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


ΜΕ ΤΗΝ ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών 2015-16 και στην προσπάθεια του για την προβολή και ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., διοργανώνει και φέτος συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015, ώρα 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Pharae Palace» (Ναυαρίνου και Ρήγα Φεραίου) στην Καλαμάτα, οι προπονητές των προπονητών και των δώδεκα ομάδων που φέτος αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο θα μιλήσουν για το νέο πρωτάθλημα, τους στόχους των ομάδων και το μέλλον του αθλήματος.
Στην φετινή Α΄ Ανδρών θυμίζουμε πως συμμετέχουν οι ομάδες των: Α.Ο. «Καλαμάτα ’80», Α.Ε. Σπάρτης, Α.Σ. Απόλλων Τρίπολης, Α.Π.Σ. Ακάδημος, Γ.Σ. Γαργαλιάνων, Γ.Σ. Μεσσήνης, Λάκωνας Α.Γ.Ο.Ν.Γ., Ν.Ο. Πύλου, Παναθηναϊκός Καλαμάτας,  Σ.Α.Κ. Ο Άτλας, ΣΔΥ Τρίπολης και του νεοφώτιστου Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλή.

Μετά το πέρας της συνέντευξης των προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει αναμνηστικές πλακέτες σε αθλητές, προπονητές και διοικητικούς παράγοντες,  που με την δική τους αγωνιστική δράση έχουν συμβάλει διαχρονικά στην Ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου