Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΥΛΙΩΤΗ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙ

Σε φουλ ρυθμούς εν όψει Αγίου Δημητρίου
οι γυναίκες του Άρι Καλαμάτας

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΕΤΕΑ

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς ξαναμπήκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας μετά από μια εβδομάδα δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω του προγραμματισμένου τους ρεπό στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ γυναικών.
Η ομάδα του Μιχάλη Μπακογιάννη προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο!
«Την περασμένη εβδομάδα δεν δουλέψαμε όπως θα θέλαμε μιας και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και ιώσεις!» εξηγεί ο κόουτς των γυναικών του Άρι, επισημαίνοντας πως ιδιαίτερα σημαντικότερος ήταν ο τραυματισμός της Δήμητρας Πυλιώτη, η οποία έσπασε τη μύτη της και το μπροστινό της δόντι, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, σκληρό όπως αποδείχθηκε, με την Αγία Παρασκευή,. Μάλιστα η Πυλιώτη υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 20 μέρες!.
Κατά τα άλλα, από την αρχή της εβδομάδας όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ, καθώς μοναδικές απουσίες είναι αυτή την Άννας Γαλανού που ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση και της αρχηγού της ομάδας, Μαρίας Μπακετέα που εντάσσεται σιγά σιγά στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, καθώς αναρρώνει κι αυτή από ιό Κοξάκι που προσβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα!

Πίστη σε νίκη …σύντομα!

«Η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσει την εικόνα της μένοντας πιστή στο πλάνο που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς! Πιστεύουμε ότι μέσα από την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάποια στιγμή και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα!» είπε φανερά αισιόδοξος και πιστός στις δυνατότητες των παικτριών του, ο νεαρός κόουτς του Άρι Καλαμάτας, Μιχάλη Μπακογιάννη και εν συνεχεία δεν δίστασε να πει πως έρχονται και καλύτερες ημέρες για το καλαματιανό συγκρότημα. Ο Άρις σιγά σιγά ολοκληρώνει το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών όπου είχε να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες και έμπειρες ομάδες και έχοντας αποκομίσει σημαντική εμπειρία, έχοντας διορθώσει τα πρώτα λάθη και βελτιώσει την συνολική του εικόνα, η ελπίδα όλων είναι άσβεστη πως στο πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί θα δοθεί στις καλαματιανές παίκτριες η ευκαιρία για την πρώτη νίκη αλλά και περισσότερες.
«Σίγουρα τα πρώτα μας παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα -βάση προγράμματος- και ολοκληρώνονται με την πολύ δύσκολή αναμέτρηση με το Άγιο Δημήτριο εκτός έδρας!
Από κει κι έπειτα, θεωρώ ότι, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εμάς!
Χρειάζεται υπομονή και να μείνουμε ενωμένοι ως το τέλος!» εξηγεί και καταλήγει: «Αυτό είναι το πλέον σημαντικό για μια νεανική ομάδα όπως η δική μας, που φτιάχνει σιγά σιγά τη δική της ιστορία!»

Κιουλάφας-Αντωνίου «σφυρίζουν»
Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Άρι Καλαμάτας
Το δίδυμο των Κιουλάφα και Αντωνίου θα διαιτητεύσουν στην αναμέτρηση της Δάφνης Αγ. Δημητρίου με τον Άρι Καλαμάτας που θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο κλειστό Αγίου Δημητρίου.
Αναλυτικά οι διαιτητές και κομισάριοι της 5ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών, είναι οι εξής:
1ος Όμιλος
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
● ΚΓ Κλαδισού, ώρα 11.30: Χανιά-Σπόρτιγκ
Κουτσοδήμος-Γεράνιος (Πετράκης)
● ΚΓ Π. Αλεξιώτισσας, ώρα 14.00: Έσπερος-Μελίσσια
Ντίσιος-Καββαδάς (Κοκορδάτος)
● ΚΓ Μοσχάτου, ώρα 14.00: Π. Φάληρο-Αγ. Παρασκευή
Καρακωνσταντόπουλος-Δαβιδέλης (Πετρίδης)
● ΚΓ Αγ. Δημητρίου (Π), ώρα 15.00: Δάφνη Αγ. Δημ. -Άρις Καλαμάτας
Κιουλάφας-Αντωνίου (Ζώης)
● ΚΓ Εσπέρου, ώρα 12.00: Ίκαρος Καλλιθέας-Πανιώνιος
Σκαλτσής-Αγρογιάννης (Ευστρατίου)



Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου