Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» 3-2

«Σφαγή» και άδικη ήττα
στην Πάτρα για τους «λύκους»!

ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ από τη διαιτησία των κ. Σπυρόπουλου και Λεβέντη επέστρεψαν στη βάση τους οι «λύκοι» και την ήττα να πικραίνει και να «επιβραδύνει» την φετινή τους προσπάθεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών. Η πλάστιγγα έγερνε υπέρ της γηπεδούχου, κάτι στο οποίο βοήθησαν όπως λένε οι άνθρωποι της «Καλαμάτα ’80» με τον τρόπο τους και οι διαιτητές του αγώνα που υιοθέτησαν εξ αρχής εριστική στάση απέναντι στην καλαματιανή ομάδα.
«Επιστροφή με άδικη ήττα 3-2 σετ για την ομάδα μας. Παρόλο που προηγηθήκαμε 0-2 σετ οι εμπνεύσεις των διαιτητών κατάφεραν να μας αποσυντονίσουν και δίνοντας τους κρίσιμους πόντους στην Ολυμπιάδα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.» αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου στο προφίλ της ομάδας στο facebook.
Αγωνιστικά, η ομάδα του Χρήστου Δημητρακόπουλου μπήκε στο πρώτο σετ δυνατά και εξουδετέρωσε τους αντιπάλους της με 17-25. Μεγάλη μάχη δόθηκε στο δεύτερο σετ που έφτασε στο 25-27 υπέρ των παικτών της Καλαμάτας για να μειώσει σε 1-2 η πατρινή ομάδα κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-20.

Εν συνεχεία, ο ρυθμός και ο εκνευρισμός ανέβηκαν… Αφού εκτός από μια κίτρινη κάρτα που έδειξε στην καλαματιανή ομάδα ο κ. Σπυρόπουλος έδειξε και μια κόκκινη κάρτα στον αρχηγό και πασαδόρο της ομάδας Δήμο Μπουσούνη. Συγκεκριμένα στο 4ο σετ, ενώ το σκορ ήταν 10-9, ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο φιλέ (11-9) και σε ερώτηση του Μπουσούνη με απορία ως αρχηγός, «ποιος πηρέ φιλέ» αντίκρισε την κόκκινη κάρτα που σήμανε έναν ακόμη βαθμό υπέρ της Ολυμπιάδας (12-9), έτσι αντί για 10-10 το σκορ έγινε 12-9! (25-19, 15-9) και έτσι κάπως το ματς με εκνευρισμό και προκατειλημμένη διαιτησία οδηγήθηκε στο τελικό 3-2 σετ υπέρ της Ολυμπιάδας.
Για την ιστορία να πούμε πως η «Καλαμάτα ’80» έχει καταθέσει ένσταση. Επόμενος αγώνας για τους «λύκους» είναι με τον δυναμικό με Ηρακλή Χαλκίδας, στο Κλειστό της παραλίας.
ΑΕΠ Ολυμπιάς – «Καλαμάτα 80»     3-2
Τα σετ: 17-25, 25-27, 25-20, 25-19, 15-9
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Δαρείος) Χασάπης, Φιλίππου, Δημησιάνος, Ντόντης, Χριστόπουλος, Ράπτης, Κόζης (λ)/ Γεωργακόπουλος
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80»: (Δημητρακόπουλος) :Μπουσούνης, Ντάκουρης, Μάνα, Μανιατέας, Κωτσάκης, Κακαλέτρης, Εξαρχέας (λ) /Σκαρτσιλής, Μπέσης.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου