Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

Φιλική νίκη με 57-65  επί του Γ.Σ. Μεσσήνης

● ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
● ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


ΕΤΟΙΜΗ παρουσιάστηκε η ομάδα μπάσκετ της «Καλαμάτας», στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Μεσσήνη. Ο Θεόδωρος Γιαννακόπουλος είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα προετοιμασίας, να βγάλει συμπεράσματα εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α΄ Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. περίπου στα τέλη Νοεμβρίου.
Το σκορ του αγώνα αν και πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μιας και δεν ήταν το ζητούμενο βρήκε νικητές τους παίκτες της «Καλαμάτας» με 57-65.
Οι συνθέσεις
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ» BC: Γεωργανάς, Γιαννουκάκης, Φωτάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Γερμανός, Σταθάκης, Μεϊμετέας, Γαρίνης, Παθιάκης, Κριμίλης.
Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Μπακογιάνης, Πολυζωγόπουλος, Καραμπάγιας, Κίσσας, Τσιμπούρης, Στοϊκίδης, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Γεωργακόπουλος, Μιχαλόπουλος.

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες
Εν τω μεταξύ η ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη των ακαδημιών της, οι προπονήσεις των οποίων θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας» κάθε Σάββατο και Κυριακή τις ώρες 13:30 με 14:30.
Προπονητής των ακαδημιών είναι ο Θεόδωρος Γιαννακόπουλος και υπεύθυνος των ακαδημιών ο Βασίλης Μυλωνάς.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932076433.


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει η επίσημη παρουσία της νέας ομάδας (ρόστερ και προπονητικού τιμ) στο πλαίσιο της οποίας οι διοικούντες θα φανερώσουν τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτό το εγχείρημα. Μια πολλά υποσχόμενη προσπάθεια για το μεσσηνιακό μπάσκετ που πραγματεύεται την ανάπτυξη του αθλήματος, θεαματικότερο παιχνίδι αλλά και την επιστροφή του κόσμου στην κερκίδα
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, με κόστος 10 ευρώ!
Σημεία προπώλησης
● Black Forest στην κεντρική πλατεία καθημερινά 19:00 με 23:00
● Burgerer's Αμφείας 11, καθημερινά 18:00 με 24:00!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου