Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Σ.Π.Ο.Κ. «ΕΥΚΛΗ»

Φινάλε με νίκη για τους Παίδες
στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρήκε νικήτρια την παιδική ομάδα μπάσκετ του «Ευκλή» στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ο «Ευκλής» ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις πετυχαίνοντας άλλη μια νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας του οποίου επιβλήθηκε στο κλειστό της «Τέντας» με σκορ 50 – 54.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο ΕΥΚΛΗΣ ήταν μπροστά στο σκορ , μάλιστα δυο φορές είχε διαφορά πάνω από δέκα πόντους αλλά και στις δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να την κρατήσει αφού οι μικροί του Παναθηναϊκού Καλαμάτας, κυρίως με τρίποντα, μείωναν και απειλούσαν για τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο , οι μικροί αθλητές του ΕΥΚΛΗ πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη που πέτυχαν στο πρωτάθλημα αλλά τα παιδιά και των δυο ομάδων χάρηκαν ένα ωραίο παιχνίδι μπάσκετ το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Τέντας.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα παίδων Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Ευκλής : 1ο 15 - 18 2ο 14 – 13 3ο 12 – 16 και 4ο 09 – 07 .
Οι πόντοι των παικτών του ΕΥΚΛΗ. Χασανάκος Αναστ. , Χασανάκος Ηλίας 3 (1τρ) , Μανωλάκης Παναγ. 14 , Σπυρόπουλος Νικήτας 4 , Καράμπελας Ιωαν. 3, Θωμόπουλος Γεωρ. , Σπηλιώτης Ιωαν. 2 , Βασιλόπουλος Ευστ. 6 (1τρ) , Φασουλής Αποστ. 22, Πάνιας Παν. Και Αναστασόπουλος Δημ.
«Το Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλή θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον προπονητή κ. Ηλία Στακιά και στους μικρούς αθλητές της παιδικής ομάδας του Συλλόγου για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν στην κατάκτηση της 5ης θέσης (ανάμεσα σε 10 ομάδες) στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Α’ Όμιλος Καλαμάτας). Δεδομένου ότι ο Σύλλογος συμμετέχει για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών , το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας αλλά και τις λιγοστές ώρες προπονήσεων που έχουν δοθεί στις Ακαδημίες στο κλειστό της Τέντας αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.»
Όσο για τους έφηβους, η ομάδα του καλαματιανού συλλόγου συνεχίζει την προσπάθειά της. Το Σάββατο 7 του μηνός αντιμετωπίζει στο κλειστό της «Τέντας» τον Ακάδημο στις 8 μ.μ.
● Οι προπονήσεις των Ακαδημιών του ΕΥΚΛΗ συνεχίζονται και γίνονται κάθε Σάββατο 08:30 – 09:30 το πρωί , Κυριακή 08:30 – 09:30 το πρωί και Δευτέρα 20:30 -22:00 στο κλειστό της Τέντας αλλά και Τετάρτη 17:45 – 19:45 , Παρασκευή 17:45 – 19:45 στο ανοικτό γήπεδο στο ποτάμι. Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα 6936780144 (Έφορος Τμήματος Μπάσκετ: Χρήστος Λυμπερόπουλος ) και 6947006353 (Προπονητής: Ηλίας Στακιάς).

Σε εντατικούς ρυθμούς
η προετοιμασία των ανδρών

Όσο για την ανδρική ομάδα συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς της Α’ κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. που ξεκινά στις 21 Νοεμβρίου.
Ο Ευκλής αγωνίζεται ως νεοφώτιστος στην κατηγορία αυτή με στόχο την παραμονή. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η ανδρική ομάδα δίνει μια σειρά φιλικών αγώνων. Το τελευταίο φιλικό ήταν στην Μεσσήνη με την ομώνυμη ομάδα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 όπου ο ΕΥΚΛΗΣ είχε θετική αγωνιστική εικόνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου