Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Νίκες επί της Λακωνίας από τους
Νέους και τους Παίδες της Μεσσηνίας

ΔΥΟ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι Παίδες και οι Νέοι της Μεσσηνίας που εχθές κέρδισαν τους Λάκωνες αντιπάλους τους με 4-1 και  1-0, αντίστοιχα.
Οι ομάδες της Μεσσηνίας παρέμειναν ανίκητοι καθώς κέρδισαν και στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και έτσι παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του 11ου Ομίλου. Την επομένη αγωνιστική οι Μεσσήνιοι έχουν ρεπό και ξαναμπαίνουν στη μάχη την 4η αγωνιστική, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου έχοντας πάλι αποστολή εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας τις Μικτές ομάδες της Αρκαδίας.

Νίκη των Νέων με γκολ
του Σαρδέλη στην επανάληψη
Σοβαροί και πειθαρχημένοι οι νέοι της Μεσσηνίας κέρδισαν στο δυνατό παιχνίδι που παίχθηκε με τους Λάκωνες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός Σαρδέλης που 76ο λεπτό πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Μεσσήνιους, ενώ εξίσου καλή ήταν χθες η παρουσία του τερματοφύλακα Μπαχράμης,  που ως άγρυπνος φρουρός κράτησε το μηδέν στην εστία του!
● Διαιτησία: Αλέξιος Αγρανιώτης, Δ-Χ. Μπουτσάλης, Σπύρος Κολοκούρης.
ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Μπαλοδήμος, Γαρεφαλλάκης (85΄ Μάρκου), Παπαστάσης, Λιγάκης, Στούμπος, Παρασκευόπουλος, Μαλτέζος, ΠΛατάνας, Φραντζέσκος (83΄ Καρβελόπουλος), Τζανετάκος (57΄ Βρυνιός), Κουτσοβασίλης
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μπαχράμης, Συρμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Παπαδήμος, Σαραντόπουλος (46΄ Καραχάλιος), Αντεμάι (83΄ Παπαθεοδωρίδης), Σαρδέλης, Μπάκας (75΄ Κάππος)
Αποτελέσματα - 2η αγωνιστική
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας    0-1
Ρεπό: ΕΠΣ Αρκαδίας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. ΕΠΣ Μεσσηνίας         6-0    6
2. ΕΠΣ Μικτή Λακωνίας         0-1    0
3. ΕΠΣ Μικτή Αρκαδίας         0-5    0
ΕΠΟΜΕΝΗ (3η) Αγωνιστική
(Τετάρτη 18/11/15, ώρα 15:00)
ΕΠΣ Αρκαδίας – ΕΠΣ Λακωνίας
Ρεπό: ΕΠΣ Μεσσηνίας

«4αρα» κέρασαν τους
γηπεδούχους Λάκωνες οι Παίδες
Με 4-1 επικράτησαν της Λακωνίας οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων παραμένοντας κι αυτοί αήττητοι στο πρωτάθλημα, απολαμβάνοντας μάλιστα την μοναξιά της κορυφής!
Στο α΄ ημίχρονο του αγώνα οι Λάκωνας είχαν καλύτερη εικόνα παίζοντας καλύτερη μπάλα, κατορθώνοντας μάλιστα να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ αφού προηγήθηκαν στο μισάωρο με τον Αποστολόπουλο. Στην επανάληψη οι αλλαγές του Τάκη Δρούγα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η ισοφάριση ήταν θέμα λεπτών!
Στο 50ο λεπτό ο Παπαθεοδωρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1) και στο 58ο λεπτό ο Λαμπρόπουλος έκανε το 2-1. Ο Κωστέας στο 65΄ πέτυχε το 3-1 για να «σφραγίσει» το σκορ ο Λαμπρόπουλος στο 75΄ σε 4-1.
● Διαιτησία: Λιάρος Σπυρίδων, Δ.-Χ. Μπουτσάλης, Σπύρος Κολοκούρης
ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Πάτσης, Χατζής, Ζαΐμης, Ρούσσιας, Μάνος, Χελιώτης, Αποστολόπουλος, Δημητρακάκης, Νεγρής, Μπάροβιτς, Φιφιλής Έπαιξαν οι Δημητροπουλος, Βλάχος, Σουμάκης, Καλογερόπουλος
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος, Χαρλέπας, Σερπάνος, Δημόπουλος, Κωστέας, Δημητρίου, Στασινόπουλος. Έπαιξαν Θουάς, Ζαχαριάς, Λαμπρόπουλος, Μεϊντάνης, Σαρδέλης

Αποτελέσματα - 2η αγωνιστική
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας    1-4
Ρεπό: ΕΠΣ Αρκαδίας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. ΕΠΣ Μεσσηνίας         9-1   6
2. ΕΠΣ Λακωνίας 1-4   0
3. ΕΠΣ Αρκαδίας           0-5    0
ΕΠΟΜΕΝΗ (3η) αγωνιστική
(Τετάρτη 18/11/15, ώρα 13:00)
Μικτή Αρκαδίας - Μικτή Λακωνίας

Ρεπό: Μικτή Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου