Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Δύο τουρνουά, 3 Τελικοί, 3 πρώτες θέσεις!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΕ τον ιδανικότερο τρόπο, άνοιξε και έκλεισε το ταξίδι του Γιώργου  Λαζαρίδη στη Μόσχα, όπου συμμετείχε στα διεθνή τουρνουά Ikar open και Russia cup. Εκεί ο καλαματιανός τενίστας με αμαξίδιο συμμετείχε και στα δυο τουρνουά με επιτυχία φτάνοντας σε τρεις τελικούς κατακτώντας ισάριθμες πρώτες θέσεις!!!
Ειδικότερα, στο τουρνουά Ikar open, που διεξήχθη 22-25/11, αγωνίστηκε στον τελικό της δεύτερης ευκαιρίας και κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ στο διπλό με παρτενέρ του τον Ρώσο αθλητή Υuri Golovin, έπαιξαν στον τελικό του διπλού όπου κατέκτησαν την πρωτιά!
Στο δεύτερο τουρνουά, το Russia Cup που διεξήχθη 27-30/11, στο μονό ο Λαζαρίδης έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, ενώ στο διπλό ακόμα μια φορά με παρτενέρ του τον Yuri Golovin, παίζοντας καταπληκτικά κατόρθωσαν να συνεργαστούν άψογα και να κατακτήσουν δίκαια την πρώτη θέση και σε αυτό το τουρνουά.
«Ήταν ένα εξαιρετικό 10ήμερο» δήλωσε ο ίδιος φανερά ικανοποιημένος από την παρουσία και στα δυο τουρνουά επί Ρωσικού εδάφους. «Η προσπάθεια για την συμμετοχή μου στην Παραολυμπιάδα του Ρίο ντε Τζάνειρο, συνεχίζετε. Όνειρο και στόχος».
● Επόμενοι αγωνιστικοί σταθμοί του Γιώργου Λαζαρίδη είναι το τουρνουά Bianci cup που θα γίνει 27 με 29/11 στο Como-Ιταλία και στην συνέχεια το Zelina open, 3 με 6/12 στην πόλη Wroclaw της Πολωνίας.


Την Κυριακή θα τρέξει στον
Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Γιώργος Λαζαρίδης βάζει ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα και με στόχο τον τερματισμό θα τρέξει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!!!
«Κλείνοντας να σας ενημερώσω ότι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, θα τρέξω στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στην διαδρομή των 42km, με το καθημερινό μου αμαξίδιο, με συνοδό και συναθλητή, τον φίλο μου Διονύση Μάλαμα. Ο αριθμός μου είναι το 5303 και ξεκινάμε από το 4ο block. Στόχος μας να τερματίσουμε στο Παναθηναϊκό στάδιο. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, αλλά με πίστη, δύναμη, αισιοδοξία και προσπάθεια πιστεύουμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε.

Θα είναι τιμή και ιδιαίτερη χαρά για εμένα να σας δω στον τερματισμό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου