Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Emoji Keyboard: Ξεχάστε τα γράμματα και τις λέξεις και δείτε το πληκτρολόγιο με emoji

Emoji Keyboard: Ξεχάστε τα γράμματα και τις λέξεις και δείτε το πληκτρολόγιο με emoji (βίντεο)

Xρειάστηκαν χιλιάδες χρόνια στον Homo Sapiens να εφεύρει την γλώσσα και να επικοινωνεί με αυτή, αλλά μόλις μία πενταετία ώστε η σύγχρονη τεχνολογία να καταργήσει την γλώσσα και να την αντικαταστήσει με... φατσούλες

Στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους τα πράγματα σπάνια ήταν γραμμικά. Όμως αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας και κυρίως του Ίντερνετ δεν έχει προηγούμενο στην Ιστορία. Πράγματα και συνήθειες αιώνων αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, με τον πλανήτη να είναι πλέον ένα μικρό παγκόσμιο χωριό, στο οποίο τα νέα τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα.


Η νέα τρέλα με τα πληκτρολόγια emoji είναι ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα για την... μετάλλαξη του Ηοmo Interneticus. Πρόκειται για πληκτρολόγια που αντικαθιστούν τα γράμματα, τις λέξεις και τα συναισθήματα με τις γνωστές φατσούλες, οι οποίες έχουν πλέον πάρει την θέση τους στην «γλώσσα» της παγκόσμιας επικοινωνίας. 

Η εταιρία EmojiWorks παρουσίασε τα νέα πληκτρολόγιά της, σε 3 εκδόσεις, ένα απλό που δίνει ένα emoji ανά πλήκτρο (47 συνολικά), το Keyboard Plus με 2 emoji ανά πλήκτρο (94 συνολικά) και το Κeyboard Pro με πάνω από 120 επιλογές σε emoji. 

Tα νέα πληκτρολόγια είναι ενημερωμένα με ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί στην «γλώσσα» των emoji, σε όλες τις πλατφόρμες και τα λειτουργικά (Mac OSX, Windows, iOS) και είναι συμβατά με όλες τις συσκευές. Οι τιμές τους κρίνονται λογικές για τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν, καθώς το ξεκινούν από τα 80 δολάρια ενώ το πιο ακριβό φθάνει στα 100 δολάρια. 


ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου