Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΚΩΤΣΑΚΗΣ

Δύσκολη μάχη κόντρα στην
ΑΕΚ Αθηνών για την «Καλαμάτα 80»

ΜΕ ένα ακόμη φαβορί της φετινής Α2 μάχονται αύριο οι «λύκοι», που στο ΜΕΤΣ παίζουν κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών! Ένα δυνατό ματς, μια μάχη με υψηλά στάνταρ και ανάλογες απαιτήσεις και ταχύτητες, στην οποία οι καλαματιανοί πετοσφαιριστές καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν ό,τι το καλύτερο.
Διαιτητές θα είναι οι κ. Μόσχος και Παπαστάμος και το ματς έχει ώρα έναρξης 5 μ.μ.
Στην αποστολή θα είναι οι: Αποστολόπουλος, Εξαρχέας, Μπουσούνης, Μπλάουελ, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Μανιατέας, Κακαλέτρης, Μάνα, Γιατράκος, Σκαρτσίλης Γ., Σκαρτσίλης Δ., Μπεσσής και Χρήστος Βλάσσης. Νέα προσθήκη αποτελεί ο νεαρός Σπύρος Χανδρινός, ο οποίος προέρχεται από το παιδικό τμήμα και παίζει στη θέση του διαγώνιου και του ακραίου.

Νέα προπόνηση με
την εθνική ο Κωτσάκης
Σε προπόνηση με την Εθνική Έφηβων-Παίδων (γκρουπ Πελοποννήσου) καλείται ξανά ο «Βενιαμίν» των «λύκων»! Ο Φροίξος Κωτσάκης κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αριστείδη Αγγελόπουλο μαζί με τους κάτωθι αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρίου στις 19.45 (διάρκεια προπόνησης 20.00 – 21.30): Δημοσθένη Λινάρδο (ΑΟ Θησέας Πατρών), Αλέξανδρο Ράπτη (ΑΕΠ Ολυμπιάς), Νικόλαο Πηλιοκάτερο (Α.Ο Πρέβεζας), Ανδρέα Κάββουρα (ΕΑ Πατρών), Κωνσταντίνο Μακρυγιάννη (ΕΑ Πατρών), Γεώργιο Κανελλόπουλο (ΕΑ Πατρών).


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου