Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΒΓΑΛΕ …ΜΑΤΣΑΡΑ Η Γ΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ …ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ Α1


Με τον ισχυρό Παναθηναϊκό
θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι «λύκοι»!

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ σε …«τόνους πράσινου» έβγαλε η κληρωτίδα της ΕΟΠΕ χθες για την Γ΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών 2015-16!!!
Σπουδαίο ματς για την πόλη μας έβγαλε η κληρωτίδα της Γ΄ φάσης καθώς το μονοπάτι της ομάδας του Χρήστου Δημητρακόπουλου διασταυρώνεται με εκείνο του ισχυρού Παναθηναϊκού!
«Η κληρωτίδα της ΕΟΠΕ έβγαλε πριν λίγο τα ζευγάρια της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ Ανδρών! Η ομάδα μας κληρώθηκε να υποδεχθεί την ομάδα του Παναθηναϊκού σε έναν ιστορικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας στις 10/2!», με αυτή την ανάρτηση στη σελίδα τους στο facebok οι «λύκοι» καλούν όλο τον κόσμο της Μεσσηνίας να κατακλύσει το κλειστό της παραλίας για μια πραγματικά ιστορική «πράσινη» αναμέτρηση!
Πρωταγωνιστές της μεγάλης αυτής στιγμής για το μεσσηνιακό βόλεϊ, καθώς είναι η πρώτη φορά που ομάδα της πόλης μας φτάνει στη φάση των «16», όπου παραδοσιακά προκρίνονται οι ισχυρές ομάδες της ελληνικής πετοσφαίρισης, ήταν οι: Δήμος Μπουσούνης, Νίκος Μανιατέας, Στέφανος Μάνα, Παναγιώτης Κακαλέτρης, Βαγγέλης Ντάκουρης, Φροίξος Κωτσάκης, Διαμαντής Εξαρχέας (λ)/ Σπύρος Αποστολόπουλος, Χρήστος Βλάσσης, Δημήτρης και Γρηγόρης Σκαρτσίλης και Σπύρος Χανδρινός οι οποίοι όντας συγκεντρωμένοι και με διάρκεια στο παιχνίδι τους κατόρθωσαν να αποκλείσουν «καθαρά» με νίκη 3-0 σετ μέσα στο ΜΕΤΣ τον έτερο διεκδικητή της πρόκρισης, Πήγασο.
Ο αγώνας της «Καλαμάτας ’80» με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. του δικού μας Αλέξανδρου Μπούρα, για την 1η αγωνιστική της Γ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2015-16, είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στις 10/2 στο κλειστό της παραλίας (η ώρα θα οριστεί εντός των επόμενων ημερών). Ο Μεσσήνιος στην καταγωγή αθλητής, Αλέξανδρος Μπούρας παίζει στη θέση του λίμπερο και βρίσκεται στο ρόστερ των «πρασίνων» από το 2014, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Γυμναστική Εταιρεία Μεσσηνίας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νέα Ερυθραία, Κολέγιο Αθηνών, Παλλήνη, Κοζάνη και Κηφισιά!

Τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής/ Γ΄ Φάσης
Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την προκήρυξη στη Γ΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών 2015-16 συμμετέχουν και οι ομάδες της Volley League «Πάμε Στοίχημα» μαζί με τις τέσσερις ομάδες που την Τετάρτη που μας πέρασε πήραν την πρόκριση από την Β΄ φάση. Πρόκειται για την «Καλαμάτα 80», την Κύζικο Νέας Περάμου, τον ΔΑΣ Δραπετσώνας και την ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου. Για την ιστορία να πούμε πως τα ζευγάρια της φάσης των «16» είναι τα κάτωθι:

«Καλαμάτα ’80» – Παναθηναϊκός
Εθνικός Αλ.-Ορεστιάδα
ΠΑΟΚ- Άρης
Νίκη Αιγινίου-Ηρακλής
Δραπετσώνα-ΓΣ Λαμία
Κύζικος Ν.Περάμου – Παμβοχαϊκός
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός
ΑΟΠ Κηφισιάς – Φοίνικας Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου