Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΘΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ

Για 12 χρόνια η ομάδα «Blueline Free Motion» 
στην κορυφή των αγωνιστικών σκαφών
ORC international της Πελοποννήσου

ΤΟ 2015 ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ 4η ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 700 ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ!


ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ επιδόσεις της το 2015 την συγκαταλέγουν στους κορυφαίους της ελληνικής ιστιοπλοΐας. Η ομάδα «Blueline Free Motion» βρίσκεται στην 4η θέση μεταξύ των 700 σκαφών του Ελληνικού στόλου, βλέποντας για μια ακόμη χρονιά τους κόπους και τις θυσίες να αποδίδουν καρπούς!
Η χρονιά του 2015 για την ομάδα της Καλαμάτας BlueLine Free Motion του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας ''ΑΙΟΛΟΣ'', μετά πολλών κόπων και θυσιών απέφερε 14 πρώτες θέσεις σε 19 αγώνες και μια θέση στην κορυφή την οποία κατέχει από το 2003 μέχρι σήμερα, για 12η χρονιά!
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Καλαμάτας «BlueLine Free Motion» του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας ''ΑΙΟΛΟΣ'', με χορηγούς το γυμναστήριο της πόλης Free Motion, τα Super Markets Σιψάς Κορώνη, τη Magic Marine Hellas - One Design Specialists και υποστηρικτές τους Star Signs, Lalakos και Strofades Group, ολοκλήρωσε το 2015, για την περιφέρεια Νοτίου Πελοποννήσου στα αγωνιστικά σκάφη ORC international, πετυχαίνοντας 14 πρώτες θέσεις σε 19 αγώνες που έλαβε μέρος και βρέθηκε στην κορυφή για 12η χρονιά από το 2003 μέχρι σήμερα.
Στατιστικά «μιλώντας» και σύμφωνα με την Στατιστική Απόδοση Σκαφών (Γενική 2015) -τα στατιστικά δηλαδή της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης για τις επιδόσεις των σκαφών τη χρονιά που μας πέρασε - αυτή η επίδοση της ομάδας «BlueLine Free Motion» την κατατάσσει στην 4η θέση μεταξύ των 700 σκαφών του Ελληνικού στόλου που αγωνίστηκαν τη χρονιά που μας πέρασε, με ποσοστό 74% να κατακτά την 1η θέση σε αγώνα που συμμετέχει!
Επιπλέον η ομάδα για μια ακόμα χρονιά κατακτά την 1η θέση της περιφέρειας Νοτίου Πελοποννήσου με δεύτερο το Don Quixote IV του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας ''ΑΙΟΛΟΣ''.
Το πλήρωμα της Καλαματιανής ομάδας για τους αγώνες της σεζόν 2015 ήταν: Κυβερνήτης ο εκπαιδευτής του «Αιόλου» Γιώργος Δρακόπουλος και πλήρωμα οι μαθητές των αγωνιστικών τμημάτων της Σχολής Ιστιοπλοΐας του Ναυταθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας ''Αίολος'', Ανδριανόπουλος Βαγγέλης, Σιψά Ιωάννα, Πατσαμάνης Γιάννης, Χρυσομάλλης Ντίνος, Δελικούρα Έφη, Σπανός Παναγιώτης, Χανδρινού Μάρσια, Λουκάτος Χρήστος, Σμέρλα Μάρθα, Καντζιλιέρη Χριστίνα και Αλιφέρης Πολύβιος.



Η ΕΙΟ βραβεύει τους
κορυφαίους του 2015
Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, η απονομή βραβείων στις καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της χώρας, που κατάφεραν να είναι πρώτες στην ετήσια κατάταξη (Ranking List) της περιφέρειάς τους!
Εκεί βεβαίως, θα βρεθεί και η ομάδα «BlueLine Free Motion» ως κορυφαία ομάδα της περιφέρειας Νοτίου Πελοποννήσου για το 2015!

Το Ranking List έχει ως σκοπό να αναδεικνύει της καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδας όχι μόνο μέσα από τις νίκες τους στην αγωνιστική τους δράση αλλά και από τη δραστηριότητά τους σε συνδυασμό με τις επιδόσεις στα μεγάλα ιστιοπλοϊκά event της Ελλάδος, δεδομένου ότι πέρα από τις υψηλές επιδόσεις, οι μεγάλες ομάδες χρειάζεται να έχουν και ιδιαίτερα υψηλό οργανωτικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου