Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΖΕΙ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΩΣΤΟΣΟ Η 17ΧΡΟΝΗ ΛΙΜΠΕΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΥΛΕΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ…

«Είναι απλά ένα παιχνίδι που
δίνει όπως όλα …3 βαθμούς!»

ΚΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΩΣ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

 
ΧΡΗΖΕΙ ΩΣ φαβορί τον μεσσηνιακό αλλά δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Η νεαρή λίμπερο του Ακρίτα Δήμητρα Παυλέα προσκαλεί τον κόσμο στο γήπεδο να παρακολουθήσει το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής (φινάλε α΄ γύρο) με τον Μεσσηνιακό με την υπόσχεση για όμορφο θέαμα.
Παράλληλα, η 17χρονη λίμπερο του Ακρίτα μίλησε στη «Φ» για το πρωτάθλημα, την πορεία έως τώρα, το ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό αλλά και τη συνέχεια. Χαρακτηρίζει ατυχή και χαμένα σε λεπτομέρειες τα ματς του α΄ γύρου, τα οποία στην πλειοψηφία τους έκλεισαν σε 3-2 σετ φανερώνοντας προσπάθεια. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στην Παυλέα και τις συμπαίκτριές της να σκέπτονται θετικά για τον β΄ γύρο, όπου η εμπειρία και η γνώση του πρώτου, καθιστούν πρόσφορο το έδαφος για καλύτερα αποτελέσματα και εμφανίσεις… Αρκεί, όπως επισημαίνει η Δήμητρα Παυλέα, να δείξουν ως ομάδα περισσότερη συγκέντρωση ελπίζοντας  και σε περισσότερη τύχη…
● Η ομάδα έως τώρα έχει κάνει μόλις 2 νίκες σε εννέα αγώνες. Προκαλεί ανησυχία /προβληματισμό το γεγονός αυτό;
«Καμία ανησυχία! Πιστεύουμε στην ομάδα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στο β΄ γύρο.»
● Μπορεί κανείς να συμπεράνει πως η ομάδα δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό; Τι πιστεύεις πως φταίει;
«Δεν πιστεύω πως φταίει κάτι… Η ομάδα σε όλο τον πρώτο γύρο έχει κοντράρει όλα τα παιχνίδια τα οποία κρίνονται στις λεπτομέρειες. Επομένως με λίγο περισσότερη συγκέντρωση και λίγο περισσότερη τύχη θεωρώ πως θα έρθει ένας γύρος καλύτερος από τον πρώτο.»
●  Τι άλλαξε δηλαδή σε σχέση με πέρυσι;
«Πιστεύω πως το βασικότερο πράγμα που έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι είναι ο βαθμός δυσκολίας του ομίλου. Οι ομάδες έχουν γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικές και πλέον τα παιχνίδια είναι πολύ πιο αμφίρροπα.»
● Φινάλε α΄ γύρου, με καλαματιανό ντέρμπι… δύσκολο, αμφίρροπο;
«Όπως κάθε τοπικό ντέρμπυ είναι δύσκολο και αμφίρροπο, έτσι και το δικό μας. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι απλά ένα παιχνίδι που δίνει όπως όλα …3 βαθμούς!»
● Που γέρνει η πλάστιγγα; Ποιον προβλέπεις νικητή;
«Αν και στα τοπικά ντέρμπυ δεν υπάρχουν προβλέψεις και τα πάντα μπορούν να συμβούν…
Αντικειμενικά, στο μεταξύ μας παιχνίδι, λόγω βαθμολογικής θέσης και πορείας στον πρώτο γύρο, θα χρήσω φαβορί το Μεσσηνιακό!»
● Σε περίπτωση ήττας, με δεδομένη τη βαθμολογική σας θέση (8η -μια πάνω από την ζώνη), αλλάζουν τα δεδομένα; Είναι δηλαδή πια πιο ορατός ο κίνδυνος;
«Όταν είσαι μια ανάσα από τη ζώνη υποβιβασμού πάντα είναι ορατός ο κίνδυνος! Οπότε σε περίπτωση ήττας εννοείται πως θα βρισκόμαστε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Απλά για μας υπάρχει μόνο θετική σκέψη και δε σκεφτόμαστε ότι θα έχουμε κάποιο βαθμολογικό πρόβλημα στο μέλλον…»
● Υπάρχουν ματς στη συνέχεια στα οποία ποντάρετε για βαθμούς, που θα συμβάλλουν στην παραμονή;
«Εννοείται πως υπάρχουν ματς που κυνηγάμε, άλλα ευκολότερα, άλλα δυσκολότερα. Κι όταν ένας πρώτος γύρος 8/10 παιχνίδια έχουν κριθεί στο 5ο σετ έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια!»
● Σαββατοκύριακο με δυο ντέρμπι. Αναμετρώνται σήμερα και οι ανδρικές ομάδες της πόλης, τι λες θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να τα παρακολουθήσει;
«Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας πιστεύω πως θα είναι δυο ενδιαφέροντα ματς και το δικό μας και των ανδρών.»
Θα το δεις το ματς των ανδρών;
«Παρακολουθώ γενικότερα τις ομάδες της πόλης μου, οπότε έχω την ευκαιρία…»
Για το αυριανό ντέρμπι που προβλέπεται δύσκολο και αμφίρροπο, ο κόουτς Μπάμπης Μυτσκίδης δεν θα έχει στη διάθεση του την πασαδόρο Νάνσυ Πανταζοπούλου, η οποία έχει σταματήσει από την ομάδα και λόγω του προβλήματος στον ώμο της που από την αρχή της σεζόν την ταλαιπωρεί.


Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου