Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α2 ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ

«Καθαρή» νίκη το ζητούμενο για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ.

ΣΚΛΗΡΗ: «Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ 2ης ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ»


ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ τις "ντεφορμε" ημέρες στο παρελθόν έχοντας ήδη ξεμουδιάσει στο ματς με το Χαλάνδρι όπου απέσπασε το πρώτο, εύκολο, τρίποντο της χρονιάς, ο Μεσσηνιακός καλείται αύριο να δώσει το πρώτο ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα, αντιμετωπίζοντας τον Ακρίτα.
Στόχος για το τοπικό ντέρμπι δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μιας καθαρής νίκης, όχι τόσο για το γόητρο, όσο για την βαθμολογική αξία του παιχνιδιού σε συνάρτηση με τους στόχους της χρονιάς.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται δίχως προβλήματα, η Γωγώ Σουρή ευτυχεί σε απουσία προβλημάτων και τραυματισμών, ρίχνοντας αύριο στη μάχη όλες τις παίκτριές της.
Για το πρόσφατο ματς με το Χαλάνδρι η 20χρονη ακραία του Μεσσηνιακού είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι πως η εικόνα του Χαλανδρίου δεν επιβεβαίωση τη φήμη μιας δυναμικής ομάδας:
«Περιμέναμε μεγαλύτερη αντίσταση από το Χαλάνδρι, αφού στα τελευταία παιχνίδια είχε δείξει καλό πρόσωπο. Εμείς προερχόμαστε από την διακοπή και την αγωνιστική απραξία των εορτών και πιθανόν να μην είχαμε τον βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε. Παρόλα αυτά, ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, κυρίως με καλό σέρβις».
Αύριο ξανά με Ακρίτα, τον οποίο είχατε κερδίσει σχετικά πρόσφατα στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Ο ΜΓΣ τότε είχε παρουσιάσει ένα ανώτερο σύνολο, αρκετά ματς αργότερα, ισχύει το ίδιο;
«Ναι! Νομίζω πως ισχύει το ίδιο!».
● Θα έχετε δηλαδή εύκολο έργο;
«Δεν ξέρω αν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με το παιχνίδι του κυπέλου.»
● Σε ποιά "στοιχεία" - σημεία διαφέρουν οι δυο ομάδες; Που υπερισχύει ο φετινός Μεσσηνιακός;
«Θεωρώ πως γενικότερα, ο φετινός Μεσσηνιακός έχει ένα καλύτερο σύνολο σαν ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε καλύτερη συνεργασία μεταξύ μας.»
● Πέρυσι αν και πρωτάρης ο ΜΓΣ είχε κερδίσει και τα δυο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον συντοπίτη, πιστεύεις πως αυτό θα επαναληφθεί και φέτος;
«Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό! Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας και ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτήν την χρονιά.»
Τι προβλέπεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Στον α΄ γύρο είχαμε πολύ καλή παρουσία και ίσως εξέπληξε αρκετούς αυτό! Έχουμε όμως πολύ καλή ομάδα, το κλίμα είναι άριστο και πιστεύω πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια για βελτίωση. Εμείς, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος…»
● Που βάζετε τον πήχη;
«Πιστεύω πως ο στόχος της 2ης θέσης είναι εφικτός. Θα δούμε ωστόσο όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά, παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα χρειάζεται σταθερότητα και φυσικά να μην έχουμε προβλήματα και τραυματισμούς».
Κλείνοντας η δυναμική ακραία κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο…
«Σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή 17-1-16 στο κλειστό της παραλίας στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ακρίτα…»


Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου