Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αφού πήρε τα ματς κόντρα σε
Ακαδημία Πάμισο Μεσσήνης και ΑΕΚ, 
ελπίζει να …τριτώσει με τα Πράσινα Πουλιά

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ έδαφος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος καλύπτει η ομάδα της Δόξας που μπήκε με το δεξί στο 2016 και συνεχίζει απτόητη ομάδες που στην πρώτη στροφή της στέρησαν βαθμούς να τις …τιμωρεί!
Πρώτο «θύμα» για το 2016 ήταν η Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης με τη οποία στην έναρξη του πρωταθλήματος τον περασμένο Οκτώβριο είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (1-1). Την Κυριακή ήταν η ώρα της ΑΕΚ η οποία στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής είχε κερδίσει με 4-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι, στη προχθεσινή όμως αναμέτρηση ήταν η σειρά της Δόξας να πάρει τη ρεβάνς.
Στο ματς με την ΑΕΚ, ποιοτικά το πρώτο μισάωρο της Δόξας ήταν καλύτερο από τη συνέχεια μετά και την 30λεπτη διακοπή -λόγω του κωμικοτραγικού συμβάντος διαπληκτισμού και επίθεσης φιλάθλου σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας – που ήταν αρκετά άχρωμη. Παρόλα αυτά η ομάδα του Δημήτρη Ξυγκώρου κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο φινάλε.
«Δεν παίξαμε όπως ξεκινήσαμε καλά, αντιθέτως ήταν πιο άχρωμο το υπόλοιπο ματς. Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, εμείς όμως ήμασταν καλύτεροι.» Με αυτά τα λόγια και εμφανή την ικανοποίησή του από τα αποτελέσματα που έχει αποσπάσει η Δόξα, ο Δημήτρης Ξυγκώρος αισιοδοξεί για ανάλογη συνέχεια: «Έχουμε ξεκινήσει καλά το 2016. Ο β΄ γύρος είναι άλλο πρωτάθλημα! Δυο ματς που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο τα πήραμε τώρα!»

Ήδη άρχισαν να αποδίδουν
οι νεοαποκτηθέντες!
Στο θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, συνέβαλαν τα μέγιστα και τα νέα πρόσωπα στην ομάδα οι Αγγλούπας, Μαντάκος και Νούλας που έρχονται από ανώτερες κατηγορίες και όπως διαπίστωσαν όσοι είδαν το ματς υπήρξαν και οι τρεις καταλυτικοί στην έκβαση του αποτελέσματος υπέρ της Δόξας.
Στα μεταγραφικά, πλην των τριών προαναφερθέντων στην ομάδα έχει υπογράψει επίσης ο φοιτητής Μάρκος Ξάνθης που αγωνιζόταν στον Ίκαρο Πετρωτού, ομάδα Β΄ τοπικού Αχαΐας καθώς και ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Τσιάκας από τον Χανδριναϊκό, ο οποίος μάλιστα είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ελλάδας κωφαλάλων!
Εν τω μεταξύ την θητεία του στην Αεροπορία ξεκινά από σήμερα ο Νικήτας Κακαβάς: «Όλη η οικογένεια της Δόξας εύχεται στον Κακαβά Νικήτα, που παρουσιάζεται σήμερα στην Τρίπολη, στην Αεροπορία, καλός φαντάρος και γρήγορα να επιστρέψει κοντά μας!»
Κλείνοντας ο κ. Ξυγκώρος που φέτος ανέλαβε τις τύχες της Δόξας στο πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του: «Ευχαριστώ τα παιδιά για τη μέχρι τώρα προσπάθεια και συγχαρητήρια για την απόδοση τους.»
Έχοντας μαζέψει έξι βαθμούς, η Δόξα βρίσκεται πλέον στην 5η θέση με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες σε δεκατρείς αγωνιστικές.
Την προσεχή αγωνιστική αντιμετωπίζει τα Πράσινα Πουλιά, από τα οποία είχε ηττηθεί με 1-0 στον πρώτο γύρο εκτός έδρας και τώρα με «όπλο» την έδρα, αφού ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στο δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης» αισιοδοξεί στο τρίποντο για το 2016!
Το «ροζ φύλλο» ελπίζει να αποσπάσει και από αυτό το ματς η ομάδα του ο κόουτς της Δόξας κ. Ξυγκώρος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τα Πράσινα Πουλιά είχαμε χάσει με 1-0 στον α΄ γύρο. Είναι καλή ομάδα με τα οποία ευελπιστούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να χαμογελάσουμε στο φινάλε.»


Σ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου