Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

«ΚΑΘΑΡΗ» ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΣΤΟ ΜΕΤΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ

Πανηγυρική πρόκριση στις 16
καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος

ΙΣΤΟΡΙΑ γράφει η ομάδα της «Καλαμάτας ’80» που χθες συμπεριέλαβε για πρώτη φορά την πόλη μας στην φάση των «16» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών Ελλάδας!
Πανηγυρική πρόκριση στην 16αδα των καλύτερων ομάδων του Κυπέλλου Βόλεϊ Ελλάδος για την «Καλαμάτα ’80» που επικράτησε σχετικά εύκολα του Πήγασου με 3-0 σετ.
Η «Καλαμάτα ’80» είναι η πρώτη ομάδα Α2 κατηγορίας της πόλης μας που κατορθώνει να προχωρήσει τόσο ψηλά στον θεσμό, και πλέον προσφέρεται ξεχωριστή ευκαιρία τόσο για τους ίδιους τους «λύκους» όσο και την πόλη μας, να δει σε δράση ομάδες Α1 Εθνικής.
Ο προπονητής των «λύκων» Χρήστος Δημητρακόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη «Φωνή» φανερά ικανοποιημένος τόσο για την ίδια την πρόκριση αλλά και την απόδοση των πετοσφαιριστών του σε μια περίοδο γεμάτη αγωνιστικά με υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Η σπουδαιότητα της νίκης μάλιστα είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς τις ιδιαίτερες συνθήκες όπως οι χθεσινές, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι προς την Αθήνα που λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών καθυστέρησε την άφιξη της αποστολής στο ΜΕΤΣ για 40 περίπου λεπτά, αλλά και την κούραση που συνοδεύει μια τόσο μεγάλη μετακίνηση.
«Ο Πήγασος ήταν πιο μαχητική ομάδα. Εμείς μπήκαμε καλά και σοβαρά και σε όλο το ματς είχαμε διάρκεια. Δείξαμε ότι το θέλαμε και καταφέραμε σχετικά εύκολα όπως εξελίχθηκε και το παιχνίδι να κερδίσουμε.
Εάν αφαιρέσουμε κι το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο σετ, λόγω του ταξιδιού, μετά το 7-8 που ο Πήγασος είχε πάρει προβάδισμα, το ανατρέψαμε και πήραμε μια φαινομενικά εύκολη νίκη.»
Πρόκειται για ιστορική στιγμή για την πόλη μας καθώς πρώτη φορά καλαματιανή ομάδα φτάνει τόσο ψηλά στο θεσμό του Κυπέλλου «Είναι η πρώτη φορά που ομάδα της Καλαμάτας φθάνει στους 16, όπου αγωνίζονται 4 ομάδες από την Α2 και εισέρχονται και οι ομάδες της Α1», διευκρίνισε ο κ. Δημητρακόπουλος ο οποίος όμως απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα ποιον θα ήθελε για αντίπαλο στη Γ΄ φάση!
«Από τη στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία παίζοντας με αντιπάλους βατούς έως τώρα, τους οποίους μπορούσαμε να κερδίσουμε, η πρόκριση αποτελεί από μόνη της μεγάλη επιτύχει για την πόλη και την ομάδα μας»
● Τα σετ: 25-22, 25-10 , 25-21
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»: Μπουσούνης, Μανιατέας, Μάνα, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Εξαρχέας (λ)/ Αποστολόπουλος, Βλάσσης, Δημ. Σκαρτσίλης, Γρ. Σκαρτσίλης, Χανδρινός.

Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου