Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Κλήρωση … στα μέτρα των «λύκων»!


ΜΕ ΑΠΣ Πήγασο κληρώθηκαν οι «λύκοι» του Δημητρακόπουλου! μια κλήρωση που δεν μοιάζει να δυσκολεύει το μονοπάτι που διαβαίνουν στο κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών Ελλάδος, οι πετοσφαιριστές της «Καλαμάτα ’80», που την Τετάρτη απέκλεισαν σχετικά εύκολα την Ολυμπιάδα με 3-0 σετ.
Η χθεσινή κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλό τους τον Πήγασο από το Νέο Κόσμο, τον οποίο θα αντιμετωπίζουν στις 27 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ. Σε περίπτωση πρόκρισης η «Καλαμάτα ’80» θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί απέναντι σε πραγματικά ισχυρούς αντιπάλους, αφού από την επόμενη φάση του Κυπέλλου (1η αγωνιστική Γ’ Φάσης) στην «κούρσα» μπαίνουν και ομάδες της Α1!
Στα του αντιπάλου Πήγασου, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στο οποίο κατέχει την 2η θέση μετρώντας 9 νίκες και μόλις δυο ήττες.
Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και η κλήρωση της επόμενη φάσης θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα, Πέμπτη 28/1, στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. Τα ζευγάρια που ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση είναι τα κάτωθι:
ΑΠΣ Πήγασος - ΑΟ «Καλαμάτα ’80»
Πήγασος Πολίχνης - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου
ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΧΑΝΘ

ΑΠΣ Κύζικος - ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου