Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΣΤΟ GALAXY ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

Συζητήσεις με την Ομοσπονδία για τηνδιοργάνωση αγώνα Enduro Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Καλαμάτα
 ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΟ «Galaxy Hotel» επέλεξε να κόψει φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλέτας ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. παρουσία μελών του Δ.Σ, αθλητών και φίλων μελών του σωματείου ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης!
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Παναγιώτης Πατσιλίβας, ο οποίος πέραν από τις καθιερωμένες ευχές στους αθλητές του σωματείου και τα μέλη του για το νέο έτος 2016, προέβη στην ανακοίνωση ενός χαρμόσυνου και σημαντικού γεγονότος για το σωματείο και φυσικά την πόλη της Καλαμάτας.
Με δεδομένο πως οι εργασίες στο Αθλητικό Πάρκο Μοτοσυκλέτας, που διατίθεται για τις προπονήσεις των αθλητών, βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο, δίδεται και η δυνατότητα λήψης διοργανώσεων!
Τις προσπάθειες που ήδη γίνονται λοιπόν έκανε γνωστές σε όλους τους παρευρισκομένους μέσα από έναν κύκλο συζητήσεων με την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας, για την διοργάνωση για πρώτη φορά από τη ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. αγώνας Enduro Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Καλαμάτα.
Κάτι που βεβαίως, όπως επισήμανε και ο κ. Πατσιλίβας κατά την ομιλία του, θα συμβούν και με την βοήθεια του Δήμου Καλαμάτας τον όποιο ευχαρίστησε για την συμπαράσταση.
Τέλος, το φλουρί της πίτας κέρδισε ο Βασίλης Παπαγεωργίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου