Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό Event Ακαδημιών από τον Τέλο Άγρα και την West Attica Soccer Stars

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

ΕΝΑ σπουδαίο αθλητικό event ξεκινά αύριο στους Γαργαλιάνους και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 26 Ιουνίου, από τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων σε συνεργασία με τον Γιώργο Δημητρακόπουλο και την West Attica Soccer Stars.
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι οι: ΑΟ Κυπαρισσίας, Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων, Αστέρας Χαϊδαρίου, Ήφαιστος Περιστερίου και Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας. Όλοι οι αγώνες, που ξεκινούν αύριο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν σε γήπεδο (11x11) συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Γαργαλιάνων και απευθύνονται σε αθλητές κατηγορίας Παμπαιδικού και Προτζούνιορ και συγκεκριμένα στα κάτωθι ηλικιακά γκρουπ: 2003-2004(11Χ11), 2005-2006(9Χ9) και 2007-2008(7Χ7). Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν διαιτητές από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Σκάουτερ του Παναθηναϊκού
στις κερκίδες των Γαργαλιάνων
Εκδήλωση ιδιαίτερης αθλητικής σημασίας για την περιοχή που φαίνεται να διψά για άθληση και δη ποδόσφαιρο, που στοχεύσει στην ανάδειξη των νέων ταλαντούχων παιδιών από την ευρύτερη περιοχή. Αυτό θα συμβεί και μέσα από την προσοχή που θα καταφέρουν να τραβήξουν πάνω τους κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές και τα βλέμματα των παρευρισκομένων σκάουτερ μεγάλων ομάδων της χώρας μας.
Αφού στο event θα βρεθούν ορισμένοι σκάουτερ από ομάδες της Αθήνας όσο και της ευρύτερης Πελοποννήσου. Μερικά από τα ονόματα αρκετά γνωστών σκάουτερ είναι του Κωνσταντίνου Μπατσινίλα (σκάουτερ του Παναθηναϊκού) και του Ανδρέα Λαγωνικάκη, ενώ στους Γαργαλιάνους θα βρεθεί και ένας αναλυτής από τον Παναθηναϊκό!
Αξίζει μόνο να αναφέρουμε πως από την ακαδημία του ΠΑΟ έχουν αναδειχθεί σπουδαίο αθλητές όπως ο Καπίνο (πορτιέρο Ολυμπιακού), Μάρκος Βελίδης (πορτιέρο ΠΑΟΚ), Λαγός (αμυντικός ΠΑΟ), Σωτήρης Νίνης (μεσοεοθετικός της βελγικής Σαρλερουά) και παλαιότερα οι διεθνείς μας Γιώργος Καραγκούνης και Άγγελος Μπασινάς και πολλοί άλλοι.

Δημητρακόπουλος «Στόχος μας
να θεσμοθετηθεί το event»
Ο εκπρόσωπος της West Attica Soccer Stars Γιώργος Δημητρακόπουλος, πρωτεργάτης της αθλητικής εκδήλωσης στην περιοχή μας, είπε στη «Φ» πως αρχικά επρόκειτο για μια υπόσχεση προς την σύζυγό του, η οποία έλκει την καταγωγή της από τους Γαργαλιάνους!
«Το είχα υποσχεθεί! Τελικά και μετά από μεγάλη προσπάθεια, το υλοποιούμε! Προσωπικά έχω σχέση 15 χρόνων με τους Γαργαλιάνους, μέσω της συζύγου μου, με έχει αγαπήσει το χωριό και μου δείχνει την στήριξή του και τώρα μέσα απ’ αυτή την εκδήλωση με την υποστήριξη των τοπικών παραγόντων, καταστηματαρχών και νοιώθω πως μέσα από αυτό το event μπορώ να τους ανταποδώσω λίγη από την αγάπη και την αποδοχή τους», μας είπε και συνέχισε: «Είναι το πρώτο event που γίνεται στους Γαργαλιάνους, και απώτερος σκοπός μας είναι να θεσμοθετηθεί, τόσο προς όφελος της ιστορικής ομάδας του Τέλου Άγρα όσο και για να αναδείξουμε μέσα απ’ αυτό τον αθλητισμό και ταλέντα της περιοχής και φυσικά τον ίδιο τον όμορφο τόπο της Μεσσηνίας, να συμβάλουμε δηλαδή στην τουριστική ανάπτυξη του.
Στόχος μας εκτός από το να θεσμοθετηθεί το event, είναι τα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό και στους Γαργαλιάνους απουσία αθλητικών δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων (π.χ. δεν υπάρχει κολυμβητήριο) υπάρχει ανάγκη για τέτοιες και περισσότερες ακόμη εκδηλώσεις», μας είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.
Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, πρόκειται για πρώην διαιτητή με πολυετή εμπειρία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα των Αθηνών, που την τελευταία τριετία έχει ασχοληθεί με το κομμάτι των ακαδημιών και μέσω της West Attica Soccer Stars ο Γιώργος Δημητρακόπουλος διοργανώνει επιτυχή αθλητικά event. Συνεργάζεται με πολλά μεγάλα και εγνωσμένης αξίας σωματεία της χώρας όπως τον Πανελευσιανιακό, τον Βύζαντα Μεγάρων, τη Νέα Πέραμο, τον Ατρόμητο Αθηνών με τα οποία στο παρελθόν έχουν διοργανώσει με επιτυχία ανάλογα event και μεγαλύτερης αριθμητικής δυναμικής στη Δυτική Αττική (χειμερινά, καλοκαιρινά, πασχαλινά κ.α.).

«Ένεση» για τον
τουρισμό της περιοχής
Στην κωμόπολη των Γαργαλιάνων αυτό το τριήμερο υπολογίζεται να βρεθούν περίπου 170 νεαροί αθλητές και επίλεκτοι, γονείς και συνοδοί.
Μια σημαντική «ένεση» για τον τουριστικό κλάδο της περιοχής, αν αναλογιστεί κανείς πως αυτό το τριήμερο στην περιοχή της Τριφυλίας και της Μεσσηνίας, θα βρεθούν πολυάριθμοι επισκέπτες και εν δυνάμει παραθεριστές, μελλοντικοί επισκέπτες!
Οι αποστολές των φιλοξενούμενων ομάδων θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία της Μαραθόπολης Μεσσηνίας (ARTINA και ARTINA NUOVO).
Αύριο το πρωί στους Γαργαλιάνουν αναμένεται να καταφθάσει μια αποστολή από γονείς και επίλεκτους παλαίμαχους του ΠΑΟ, του Βύζαντα Μεγάρων, της Κορίνθου και διαφόρων ομάδων μεγάλων ομάδων (οι οποίοι θα καταλύσουν στις «9 Μούσες»).
Όλες οι αποστολές θα σιτιστούν στο εστιατόριο - ταβέρνα «Μίγγας Βασίλειος» με την περιοχή της Μαραθόπολη. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον καφέ τους στην ίδια τη Μαραθόπολη, στο Λαγγούβαρδο (Λαγκουβάρδο) και να κάνουν τις βουτιές τους στο Mάτι (Χρυσή Ακτή).
Αντιλαμβάνεται εύκολα λοιπόν κανείς πως όλα τα ανωτέρω συμβάλουν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στην περαιτέρω διαφήμισή της ηγετικής και γραφικής αυτής γωνιάς της Μεσσηνίας ως ένας ακόμη εξωτικός προορισμός διακοπών.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ EVENT
Ηλικίες 2003-04
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ώρα 16:30. Τέλος Άγρας – ΑΟ Κυπαρισσίας
Ώρα 18:30. Αστέρας Χαϊδαρίου 2- Ήφαιστος Περιστερίου.
Ώρα 19:30. Αστέρας Χαϊδαρίου 1 - Τέλος Άγρας
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ώρα 10:30. Αστέρας Χαϊδαρίου 1- ΑΟ Κυπαρισσίας
Ώρα 11:30. Ήφαιστος Περιστερίου - Τέλος Άγρας
Ώρα 12:30. Αστέρας Χαϊδαρίου 2- ΑΟ Κυπαρισσίας
Ώρα 18:00. Αστέρας Χαϊδαρίου 1- Αστέρας Χαϊδαρίου 2
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ώρα 10:00. Ήφαιστος Περιστερίου - ΑΟ Κυπαρισσίας
Ώρα 11:00 Αστέρας Χαϊδαρίου 2- Τέλος Άγρας
Ώρα 12:00 Ήφαιστος Περιστερίου - Αστέρας Χαϊδαρίου 1

Ηλικίες 2007-08
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ώρα 17:30. ΑΟ Κυπαρισσίας - Τέλος Άγρας
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ώρα 9:30. ΑΟ Κυπαρισσίας - Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ώρα 9:00. Τέλος Άγρας - Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας
* Τέλος, οι διοργανωτές Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων και West Attica Soccer Stars ευχαριστούν τις ομάδες των Αστέρα Χαϊδαρίου, Ήφαιστου Περιστεριού, ΑΟ Κυπαρισσίας και Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας για τη συμμετοχή συμμετέχουν στο καλοκαιρινό event.


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου