Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

«Χρυσές» στην Πάτρα Καράμπελα και Σαμπάτη!

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΔΙΔΥΜΟ BEACH VOLLEY ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΞΕΝΑΚΗ

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ του διδύμου της Ιφιγένειας Σαμπάτη και της Χρύσας Καράμπελα δεν έχουν τελειωμό! Οι δυο καλαματιανές αθλήτριες του μπίτς βόλεϊ κατέκτησαν και την άμμο της Πάτρας, όπου στο Τουρνουά U19 αναδείχθηκε πρωταθλήτριες Πελοποννήσου!
Ειδικότερα, μετά την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα U16 μόλις πριν λίγες ημέρες, το καλαματιανό δίδυμο κατέκτησε και το Περιφερειακό U19 της ΕΣΠΕΠ που έγινε στο «Beach Life EXperience» της Βάσως Καραντάσιου (πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης), στον Αγ. Βασίλειο Πατρών, έχοντας πλέον δικαίως κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερου δίδυμο της άμμου στην Πελοπόννησο!
Στον τελικό της Πάτρας οι καλαματιανές κέρδισαν με 2-0 σετ (21-8, 21-18) τις ντόπιες Καράβολα και Πατρώνη.
Έτσι από την άμμο του Σχινιά και την τρίτη Θέση, στην Θεσσαλονίκη και την δεύτερη θέση, η πορεία των παικτριών παρέμεινε σταθερά ανοδική και χθες κορυφώθηκε με την κατάκτηση της πρωτιάς στο πρωτάθλημα της Πάτρας.

Σπουδαίο ρόλο στην επιτυχία αυτή, παίζει βεβαίως η συμβολή του Μάνου Ξενάκη. Ο προπονητής που θέτει τον ρυθμό και ζητά το καλύτερο που γνωρίζει πως μπορούν να αποδώσουν οι αθλήτριες του, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει το ταχύτατα βελτιώσιμο και πιθανόν το πιο ανταγωνιστικό δίδυμο στην άμμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου