Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

Σπύρης και Δημητρόπουλος στις μάχες της ΜΧ2 και ΜΧ85
στον 2ο Αγώνα πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος Motocross

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ παρουσία στον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος 2016 που θα γίνει αύριο στην πίστα «Δωροθέα Αναστασοπούλου» στην θέση Κουντουρη του Δήμου Αιγιαλείας, με διοργανωτή το Αθλητικό Σωματείο Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ.
Στον αγώνα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα και τα νησιά της Ρόδου, της Κρήτης, της Κω, της Χίου και θα αναμετρηθούν αύριο στην πίστα του Αίγιου με στόχο μια θέση στην κορυφή!
Η ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. συμμετέχει στον αγώνα του Αιγίου με τον Γιώργο Σπύρη, επίσης μέλος της Μεσσηνιακής Ομάδας Motocross, με στόχο μια θέση στο βάθρο.
Ο επιτυχής τερματισμός και η κατάκτηση ενός κυπέλλου στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία του καλαματιανού αθλητή που πάει στο Αίγιο ελπίζοντας πως θα πραγματοποιήσει μια εξίσου αν όχι καλύτερη εμφάνιση.
Στόχος του Σπύρη είναι να διατηρήσει την 3 θέση στη βαθμολογία και όπως προαναφέραμε εφόσον μπορέσει να ανέβει ξανά στο βάθρο των νικητών της MX2.
Υποστηρικτές της προσπάθειας που κάνει ο Γιώργος Σπύρης είναι οι αθλητές της Μ.Ο.Μ. Σταύρος Φωτόπουλος και Μιχάλης Καντζιλιέρης, οι οποίοι επέλεξαν να μην συμμετέχουν σε αυτό τον αγώνα, αλλά προτίμησαν να προσφέρουν την βοήθεια τους στον Σπύρη δεδομένου ότι η ΜΧ2 είναι αποδεδειγμένα η πιο δύσκολη και αγωνιστική κατηγορία του πρωταθλήματος. Όπως μας είπε μάλιστα ο καλαματιανός αθλητής «Όλα θα παιχτούν στο ποιος θα στρίψει πρώτος στην τελευταία στροφή!», γεγονός που σημαίνει πως ο ανταγωνιστικός και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι στα ύψη!

Μια καλή θέση στην MX85θέλει ο Στάθης Δημητρόπουλος

Στον αγώνα του Αγίου το παρόν θα δώσει και ο junior αθλητής της Μ.Ο.Μ. Στάθης Δημητρόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στην MX85 (Μοτοσυκλέτες έως 85κ.ε. 2Τ και, έως 150κ.ε 4Τ (τροχοί 16’’-19’’), αθλητές 11 ετών έως 15 ετών).
Στόχος του μικρού αθλητή είναι μια καλή θέση. Στο πλευρό του θα είναι και ο πατέρας του, βετεράνος του Motocross, Βασίλης Δημητρόπουλος ο οποίος θα προσπαθήσει από το δικό του υποστηρικτικό πόστο στα “pit” να βοηθήσει τον γιό του να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου