Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ

Δεκάδες παιδιά, γονείς και ένθερμοι φίλοι στην πίτα
του Συλλόγου και της F.C. Ακαδημίας Ιθώμης

Η Διοίκηση, του Αστέρα Βαλύρας διοργάνωσε την χειμερινή της  εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας στα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου Βαλύρας!

Στην ετήσια γιορτή των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Δ. Γεωργακόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ιθώμης Αθανάσιος Δ. Λύρας, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας Γεωργία Δημητρακοπούλου, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ιθώμης (σ.σ. έχει σταθεί αρωγός και στην επανίδρυση της FC Ακαδημίας Ποδοσφαίρου) Ρούλα Τσαγκάρη, ο αρφαραίος διοικητικός παράγοντας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΜ Γιώργος Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του Αστέρα Σταύρος Η. Μακρής, οι συνεργάτες του στη 13μελή Διοίκηση, οι τρεις αρχηγοί της "κιτρινόμαυρης" ομάδας Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Β. Μανιάτης και Δημήτρης Θ. Στρατής, ο τεχνικός της Ακαδημίας του Αστέρα Αργύρης Λιάππας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Ιθώμης Ταμίας Σοφία Μπούτση-Καρύδη, η πρώην πρόεδρος του "Θάμυρι" Ρόζυ Καρύδη, o επιχειρηματίας της "Φάρμα Βασίλειος και Νικόλαος Μπουρίκας", δεκάδες γονείς των παιδιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιθώμης, καθώς και αρκετοί ένθερμοι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» που στηρίζουν για δεκαετίες ανελλιπώς την ομάδα.


Τυχερός ο Φωτεινός

Τέλος, το φλουρί της βασιλόπιτας που ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Φωτεινός (σ.σ. προσφορά του γνωστού Ζαχαροπλαστείου Νίκου Σουλαντίκα και Έλενας Αντωνακοπούλου) κέρδισε ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Ν. Φωτεινός. Το φλουρί αντιστοιχεί σε ένα αθλητικό χειμερινό μπουφάν γνωστής ευρωπαϊκής φίρμας του καλαματιανού καταστήματος αθλητικών ειδών Σταύρος Παπαδόπουλος, επί της οδού Αριστομένους στην Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου