Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη Μπέζου στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΥΠΟΜΟΝΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΦΑΜΕΑ 



Επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας, πραγματοποίησε προχθές ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος.
Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Η Υπομονή» και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Ατόμων με Αναπηρία.
Αρχικά ο κ. Μπέζος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους δύο συλλόγους, οι οποίοι ήταν και συνεχίζουν να είναι αρωγοί στο έργο του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας, βεβαιώνοντάς τους ότι τους θεωρεί συνεργάτες στο έργο της παροχής υπηρεσιών για τα άτομα με αναπηρία της περιοχής. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Καίτη Κεράνη, αλλά και η πρόεδρος του ΣΥΦΑΜΕΑ Μαίρη Θεοδωρακοπούλου, έθεσαν ορισμένες επισημάνσεις και προτάσεις  για  ζητήματα της καθημερινής λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ. Από την πλευρά του ο διοικητής πρότεινε λύσεις, διαβεβαιώνοντας για την πρόθεση της διοίκησης να υπάρχει διαρκείς και δημιουργική επικοινωνία, ώστε να επιλύονται τα προβλήματα.
Ακολούθησε ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος με τους εργαζόμενους του ΚΕΦΙΑΠ, με γνώμονα την ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών αποκατάστασης και κοινωνικής στήριξης στους πολίτες της Μεσσηνίας. Τέλος ο διοικητής εξέτασε τη νέα αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης που πρόσφατα εξοπλίσθηκε χάρη στη δωρεά του ιδρύματος Μποδοσάκη και τις ενέργειες του ΣΥΦΑΜΕΑ.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου