Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αλλάζει η 11άδα της Κυπαρισσίας με Μεθώνη

ΑΠΟΝΤΕΣ ΝΤΟΥΓΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΑΛΑΒΟΥΡΑΣ – ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΓΑΡΓΑΡΩΝΗΣ

«ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ Η ΑΝΔΡΟΥΣΑ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 «Φρεσκάρει» την ενδεκάδα της Κυπαρισσίας ο Τάκης Παναγόπουλος στο εμβόλιμο ματς της 22ης αγωνιστικής με την Μεθώνη, τρεις μόλις μέρες μετά το «διπλό» στην έδρα της Ανδρούσας.
Όπως τόνισε και ο ίδιος, η ομάδα έχει λύσεις στον πάγκο για οικονομία στο πρωτάθλημα και αναμένεται να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος, ωστόσο, ένα μέρος της ενδεκάδας δεν θα αλλάξει και κάποιοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιβαρυνθούν περισσότερο.
Όσον αφορά στις απουσίες, στην Μεθώνη δεν θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Ντουγέρογλου ο οποίος τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) στο παιχνίδι με την Ανδρούσα με τον Παντελή Μπίζο να παίρνει εκτός απροόπτου τη θέση του, όπως και ο Σταύρος Δαλαβούρας που αποκόμισε τραυματισμό στο πόδι από το ίδιο ματς.
Σήμερα αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Γιώργου Γαργαρώνη, ο οποίος πονάει στο πέλμα από χτύπημα που δέχθηκε στο Σαββατιάτικο ματς.
Από κει και πέρα, το προπονητικό μενού της Δευτέρας περιελάμβανε χαλάρωμα, ενώ χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό.

«Όλα τα ματς
είναι αμφίρροπα»
«Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Στο πρωτάθλημα αυτό οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε» ανέφερε ο νεαρός προπονητής σε δηλώσεις του στην «Φ», λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Μεθώνη και στην συνέχεια ανέλυσε το σκεπτικό του: «Όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και οι ομάδες μπορούν να έχουν μόνο ένα ελαφρύ προβάδισμα. Εμείς όπως όλα δείχνουν θα παλέψουμε με δυο ομάδες για τον τίτλο και εννοώ τον Πάμισο και τον Εθνικό Μελιγαλά, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Έχουν μείνει 8 αγωνιστικές οι οποίες εγκυμονούν πολλούς κινδύνους, ακόμα και με ομάδες με χαμηλότερη βαθμολογική θέση. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αυτό με την Μεθώνη, μια ομάδα που παλεύει για την ύπαρξη της. Το παιχνίδι είναι στην έδρα μας, κάτι που μας δίνει το πλεονέκτημα και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλή απόδοση για να μπορέσουμε να το «καθαρίσουμε».

«Κάνει όμορφο
αγώνα η Ανδρούσα»
Στην συνέχεια ο κ. Παναγόπουλος σχολίασε την επεισοδιακή αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ανδρούσα και παρά τα γενόμενα, έδειξε να σέβεται την αντίπαλο ομάδα και είχε μόνο καλά λόγια να πει για την προσπάθεια που κάνει στην Α΄ τοπική: «Κατ’ αρχάς θέλω να πω πως σέβομαι την Ανδρούσα, είναι μια ομάδα που κάνει έναν όμορφο αγώνα, στηριζόμενη με παιδιά από το χωριό οι οποίοι είναι και καλοί παίκτες. Πιστεύω ότι θα μείνει στην κατηγορία
Εμείς πήγαμε εκεί για να κερδίσουμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει δυνατά όπως η Ανδρούσα, όμως θεωρώ πως η διαιτησία δεν μας προστάτεψε. Επιστρέψαμε με δυο τραυματίες, ενώ στην κόκκινη του Ντουγέρογλου ο παίκτης μας εκνευρίστηκε από την αγκωνιά που δέχθηκε στην πλάτη και όντως απώθησε τον αντίπαλο, όπως έγραψε ο ρέφερι Αλεξέας, όμως θα μπορούσε να το είχε προλάβει καθώς σφύριξε ετεροχρονισμένα σε εκείνη τη φάση».

«Προσπαθούσαν
να δώσουν πάθος»
«Μερικοί παράγοντες που είχε προσπαθούσαν να δώσουν πάθος στους ποδοσφαιριστές τους, με το να ασχολούνται με παίκτες δικούς μας» είπε για την ένταση που δημιουργήθηκε ο κ. Παναγόπουλος και εν συνεχεία τόνισε: «εκείνη τη στιγμή, θεωρώ πως θα έπρεπε να ασχολούνται με την κερκίδα και τους φιλάθλους μας παρά με τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς εκεί υπήρχε η ένταση. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα, είναι δυνατό σύνολο και κάνει καλές εμφανίσεις. Της αξίζει να βρίσκεται στην Α΄ τοπική».

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου