Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80»

Στο κυρίως ταμπλώ αποχαιρέτησαν 
Μανιατέας/Ντάκουρης 
το τουρνουά BeachVolley Master's Βάρης

Η νίκη στον αγώνα πρόκρισης του τουρνουά BeachVolley Master's επί των Μεσσάλα και Πάτση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση με 2-0 σετ (21-16, 21-15) έφερε για το καλαματιανό δίδυμο Νίκο Μανιατέα και Βαγγέλη Ντάκουρη την πρόκριση στο κυρίως ταμπλώ της διοργάνωσης.

Στο τελικό ταμπλώ του BeachVolley Master's στη Βάρη οι δυο καλαματιανοί βολεϊμπολίστες, αθλητές της «Καλαμάτα ’80», ξεκίνησαν με το δεξί. Ντάκουρης και Μανιατέας επεκράτησαν με 2-0 σετ (21-17,21-18) τω Μαλαματίνα και Ρεζκ και έτσι συνέχισαν δυνατά και αήττητοι την προσπάθειά τους με στόχο το δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμα στο τουρνουά της Βάρης.
Επόμενος αντίπαλος ήταν το δίδυμο Μπιλλήρη/Ρουμελιωτάκη, ζευγάρι που κατέκτησε τα δύο προηγούμενα τουρνουά σε Θεσσαλονίκη και Σχοινιά, και προηγείται στη γενική βαθμολογία.
Απ’ τα χαρτιά ακόμη, η αναμέτρηση φάνταζε δύσκολη και έτσι αποδείχθηκε και στην άμμο. Απέναντι στο δυνατό αυτό δίδυμο οι καλαματιανοί βολεϊμπολίστες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο Master's αφού όμως έδωσαν μια μεγάλη μάχη!
Η ήττα και στα δυο σετ παιχνιδιού, κρίθηκε στα σημεία και στη εμπειρία κρίθηκαν (21-19,21-18).
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για Μπιλλήρη/Ρουμελιωτάκη οι οποίοι πανηγύρισαν στην Βάρη την πρόκρισή τους στην Γ φάση, ξεκινώντας έτσι ιδανικά το Masters στο Vari Sports Club.
Όπως προαναφέραμε Ήταν το φαβορί και το έδειξαν και εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Φερνάντο Μπιλλήρης και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης πιάνοντας καλή απόδοση επικράτησαν με 2-0 των νεαρών Νίκου Μανιατέα και Βαγγέλη Ντάκουρη και μπήκαν αποφασισμένοι για το καλύτερο στο τουρνουά.
Ο Φερνάντο Μπιλλήρης με την εμπειρία του και την αποτελεσματικότητα του στο παιχνίδι και την πολύτιμη βοήθεια του Ρουμελιωτάκη, «κέρασε» πικρό καφέ στον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή των Μανιατέα/Ντάκουρη, Μάνο Ξενάκη ο οποίος είχε ανοικτή τηλεφωνική γραμμή από την Καλαμάτα προκειμένου να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα των παικτών του.!!!

Με το 2-0 οι Μπιλλήρης και Ρουμελιωτάκης προκρίθηκαν στον Γ γύρο του κυρίως ταμπλό του τουρνουά και περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλό τους που θα βγει από τις αναμετρήσεις που διεξάγονται αυτή την ώρα.
Επόμενος αντίπαλος για τους καλαματιανούς ήταν οι Αργυρόπουλος/Μπαλοδήμος. Η απώλεια του προηγούμενου αγώνα φαίνεται πως επηρέασε τους Ντάκουρη/Μανιατέα, οι οποίοι παρότι το πάλεψαν πολύ, τελικά παραχώρησαν τη νίκη στους αντιπάλους τους με 2 - 0 (24-22,21,17) μετά από 45 λεπτά και αποχαιρέτησαν τη Βάρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου