Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΑ KALAMATA VOLLEY

Συμμετέχει ενεργά στη «Λευκή Νύχτα»


Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε και έφτασε η ώρα οι ακαδημίες θα ανοίξουν τις πύλες τους πλησιάζει… 
Με ευκαιρία της «Λευκής Νύχτας», του πολιτιστικοεμπορικού αυτού γεγονότος στην πόλη μας, η Ακαδημία Kalamata Volley θα παρουσιάσει σήμερα από τις 8 μ.μ. και μετά στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και συγκεκριμένα στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς, η ακαδημία δια των προπονητών και αρκετών αθλητών της θα παρουσιάσει στο καλαματιανό κοινό το πρόγραμμα και τις δράσεις της κάνοντας παράλληλα προεγγραφές νέων μελών.

«Το καλοκαίρι τελείωσε, η ώρα των ακαδημιών μας έφτασε!” Το επόμενο σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας από τις 9.30 το πρωί θα πραγματοποιούνται εγγραφές στις ακαδημίες μας. Επίσης και τις δύο ημέρες αυτές στον ίδιο χώρο και στις ώρες 11.00 με 13.00 θα πραγματοποιηθούν για τους νεαρούς αθλητές μας οι πρώτες προπονήσεις υπό την επίβλεψη του προπονητικού μας τιμ. Ακόμη σας ανακοινώνουμε ότι προεγγραφές θα πραγματοποιούνται σήμερα από τις 20.00 και έπειτα στο περίπτερο της ομάδας μας στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας (ύψος Τράπεζας Πειραιώς) στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας!

Στο περίπτερο θα παραβρεθούν οι προπονητές των ακαδημιών μας και αρκετοί από τους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας! Να είστε όλοι εκεί!! Καλή αγωνιστική σαιζόν στους μικρούς μας αθλητές, με υγεία και καλή πρόοδο στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις!» αναφέρει η ανακοίνωση της Ακαδημίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου