Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Έπεσε η αυλαία του 1ου Πανελλαδικού
Πρωταθλήματος Τένις Junior Α/Κ 12, 14 και 16 ετών


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο.Α.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑ τα εμπόδια του καιρού το 1ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Junior Αγοριών και Κοριτσιών 12, 14, 16 ετών, έφτασε προχθές στο τέλος του με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών αγώνων όλων των κατηγοριών.

Νικητές είναι ο Αθανάσιος Φωτεινόπουλος (Ηλιούπολη) στην κατηγορία Α12, η Μαγδαλινή Αδαμοπούλου (Πετρούπολη) στην κατηγορία Κ12, Νικόλαος Μανόπουλος (Λαμία) στην κατηγορία Α14, Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη (Πάτρα) στην κατηγορία Κ14, Νικήτας Νιάρχος (Κολλέγιο Ντερή) στην κατηγορία Α16 και στην κατηγορία Κ16 η Ναταλία Νικολοπούλου (Μέγας Αλέξανδρος Βουλιαγμένη).

Στις απονομές παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Νίκος Μπασακίδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μακρής, ο πρώην πρόεδρος κος Γεράσιμος Κουνάδης και ο νυν πρόεδρος του Ομίλου, Διονύσιος Λαμπρόπουλος.


«Η καλή διοργάνωση σε ευρωπαϊκά πρότυπα και τα καλά λόγια των αθλητών και γονιών, έθεσαν τον όμιλό μας ήδη βασικό υποψήφιο για την ανάληψη από την Ελληνική Ομοσπονδία της διοργάνωσης του επόμενου πρωταθλήματος Τένις Junior Αγοριών και Κοριτσιών 12, 14, 16 ετών που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2015, καθώς και το Διεθνές Πρωτάθλημα Junior της ΙΤF (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις)» αναφέρουν οι άνθρωποι του Ο.Α. Καλαμάτας 

Εν συνεχεία ευχαριστούν: τον δήμο Καλαμάτας και το Εμπορικό Επιμελητήριο για την στήριξη τους καθώς και τους χορηγούς της διοργάνωσης: Έπαθλον Γ&Ν Βλαχονικολός ΟΕ, Ανδριανός Ποιοτικές Κτιριακές Κατασκευές, Remax (κος Σιψάς), Bodega, Del Mar, Louis Diagnosis και τα ξενοδοχεία Galaxy, Messinian Bay, Comfy και τους Εθελοντές Σαμαρείτες που στήριξαν με την παρουσία τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου