Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΣΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ 2015

Το Enduro Team Taygetos διοργανώνει
την 2η enduroσυνάντηση Ταϋγέτου

 
Εφοδιαστείτε με τα σωστά υλικά και η Enduro Team Taygetos σας περιμένει στον επιβλητικό Ταΰγετο για μία όμορφη Κυριακή…
Πρόκειται για την καθιερωμένη πια συνάντηση όλων όσοι αγαπούν το Enduro και θέλουν να δράττονται της ευκαιρίας να ανταλλάξουν απόψεις για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την οποία διοργανώνει ξανά φέτος η Enduro Team Taygetos και έχει έναν ακόμη, εξίσου σημαντικό σκοπό. Το κόστος της συμμετοχής είναι 20€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο και φαγητό/ κρασί) και τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση της πίστας motocross στο Αθλητικό Πάρκο της Καλαμάτας.

Η διαδρομή της βόλτας θα είναι περίπου 80 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει δασικούς χωματόδρομους, μονοπάτια και αντιπυρικές ζώνες, το έδαφος χαρακτηρίζεται από μέσης σκληρότητας χώμα και σαθρή πέτρα. Ο τόπος που θα χρησιμοποιηθεί για την συνάντηση είναι η κατασκήνωση Άγια Μαρίνα 37χλμ Καλαμάτας -Σπάρτης.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο) στο mail: lemoka450@gmail.com μέχρι την πέμπτη 7 Μαΐου 2015 για τον προγραμματισμό. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6977 620 497 Παναγιώτης Πατσιλίβας, μόνο απογευματινές ώρες.
Να σημειωθεί πως τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων θα αναγραφούν σε πλακάτ που θα βρίσκεται στο χώρο της πίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου