Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Γ΄ ΦΑΣΗ

Ο ΝΟΚ «Ποσειδών» υποδέχεται
αύριο τον δυναμικό ΑΟ Γαλήνης



Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και εφόδια για το μέλλον έχουν κάνει φέτος οι αθλήτριες του Γιάννη Σκαρτσίλη και του ΝΟΚ «Ποσειδών» που φέτος αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες του Γ΄ Ομίλου του Τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΠ και έφτασαν στη Γ΄ Φάση των αγώνων που οδηγούν στην άνοδο στη Β΄ Εθνική / Εθνικό Περιφερειακό  Πρωτάθλημα Γυναικών (προβιβάζεται η κορυφαία ομάδα της βαθμολογίας).
Η ομάδα του ΝΟΚ «Ποσειδών» έχει κερδίσει το εισιτήριο συμμετοχής της σε αυτή τη διαδικασία όπου αναγνωρίζει πως είναι αρκετά δύσκολο να πετύχει με το «καλημέρα» ένα τέτοιο άλμα. Όντας άπαντες στην ομάδα αρκετά συνειδητοποιημένοι επ’ αυτού δεν ξεχνούν αλλά φροντίζουν να απολαύσουν αυτό το ταξίδι κι όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε προ ημερών ο κόουτς Γιάννης Σκαρτσίλης «…η εμπειρία αυτή είναι σπουδαίο εφόδιο για το μέλλον των αθλητριών μας», άλλωστε η ομάδα του ΝΟΚ φέτος έκανε ένα νέο ξεκίνημα, επαναλειτουργώντας το γυναικείο τμήμα το οποίο αποτελείται στο σύνολο του από Κορασίδες και Νεάνιδες.
Μέχρι τώρα, στο πλαίσιο της Γ΄ Φάσης ο ΝΟΚ είχε δυο σερί εκτός δύσκολα έδρας στα οποία πέτυχε το «1 στα 2». Συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς με την Ακράτα ο ΝΟΚ κέρδισε με 3-2 σετ και τη 2η αγωνιστική, στο παιχνίδι με την Ομόνοια Ναυπάκτου την Τετάρτη που μας πέρασε, έχασε με 3-0 σετ. έρχεται τώρα η σειρά της κορυφαίας μέχρι στιγμής ομάδας της βαθμολογίας, ΑΟ Γαλήνης, την οποία ο ΝΟΚ υποδέχεται την Κυριακή στην έδρα του (6 μ.μ).
● Η εικόνα των δυο πρώτων αγωνιστικών, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική:
1η αγωνιστική
ΑΟ Γαλήνη- ΦΟΝ Ομόνοια    3-1
ΑΟ Ακράτα - ΝΟΚ Ποσειδών 2-3
2η αγωνιστική
ΦΟΝ Ομόνοια- ΝΟΚ Ποσειδών       3-0
ΑΟ Γαλήνη- ΑΟ Ακράτα        3-1
Βαθμολογία
Γ' Φάσης Γυναικών
1. ΑΟ Γαλήνη      6
2. ΦΟΝ Ομόνοια  3
3. ΝΟΚ Ποσειδών         2
4. ΑΟ Ακράτα      1
3η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ώρα 18:00:
ΝΟΚ Ποσειδών- ΑΟ Γαλήνη
Ώρα 19:00
ΑΟ Ακράτα - ΦΟΝ Ομόνοια


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου