Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΣΤΟΝ 2ο ΑΓΩΝΑ SCRAMBLE Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ

9ος στις Καρυές ο Σπύρης
με ένα … σκασμένο λάστιχο!



Ένα σκασμένο λάστιχο ήταν η αιτία που στέρησε από τον Μεσσήνιο αναβάτη Γιώργο Σπύρη μια καλύτερη θέση στον 2ο αγώνα Scramble Νοτίου Ελλάδος, όπου έλαβε μέρος την περασμένη Κυριακή.
Η ατυχία του Γιώργου Σπύρη έμελλε να χτυπήσει από νωρίς … καθώς έπαθε λάστιχο από τον πρώτο κιόλας γύρο, με αποτέλεσμα να μείνει στις πίσω θέσεις της πρώτης 10αδας στις Καρυές.
«Έπαθα λάστιχο (πίσω) από τον πρώτο γύρο και …τερμάτισα! Αγωνίστηκα με τρόπο τέτοιο που είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσει κανείς!» μας είπε και συνέχισε «Συνήθως βλέποντας μια τέτοια ατυχία οι περισσότεροι αθλητές εγκαταλείπουν... ενώ σίγουρα μπορούσα να είμαι πρωταγωνιστής!!!»
Τελικά ο Καλαματιανός αναβάτης τερμάτισε στην 9η θέση της Κατηγορίας Champion και 16ος στην γενική κατάταξη...
Όσο για τον νεαρό αθλητή της Μεσσηνιακής ομάδας Motocross, Κώστα Ανεστόπουλο ούτε με το δικό του μέρος ήταν η τύχη αφού μια πτώση και μια αργοπορημένη εκκίνηση τον «οδήγησε» στην 20η θέση  στον πρώτο του αγώνα σε ένα πραγματικά απαιτητικό τερέν με πολλή πέτρα.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των αθλητών της Μεσσηνιακής ομάδα Motocross και του Γιώργου Σπύρη είναι στις 17 και 18 του μηνός, στα Τρίκαλα όπου θα γίνει αγώνας Motocross για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου