Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΖΕΥΣ»

Τον Ιούνιο μας προσκαλεί
στο Cage Fighting Combat 2

6 PRE-GAME ΚΑΙ 4 MAIN EVENT ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ!

CAGE fighting combat… Την Κυριακή 21 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Εθνικό Στάδιο της Καλαμάτας, εκεί όπου για πρώτη φορά στα μεσσηνιακά χρονικά οι λάτρεις των μαχητικών τεχνών θα απολαύσουν ένα ψυχαγωγικό υπερθέαμα Mixed Martial Arts (MMA) αγώνων!
Πρόκειται για το μοναδικό Cage Fighting Combat (CFC 2) που για μια βραδιά θα φέρει στην πόλη μας ο ΑΣ Ζεύς Καλαμάτας και υπόσχεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις μέσα από 10 συναρπαστικές αναμετρήσεις αθλητών μικτών πολεμικών τεχνών που θα συναντηθούν μέσα στο …κλουβί!
Ο οικοδεσπότης Αθλητικός Σύλλογος Ζεύς εγγυάται ένα θέαμα δίχως προηγούμενο τόσο στους λάτρεις των MMA αγώνων όσο και σε εκείνους που για πρώτη φορά θα βρεθούν θεατές σε μια τέτοια ξεχωριστή εκδήλωση μαχητικών τεχνών.
Η κάρτα αγώνων θα αποτελείται από δέκα συνολικά αναμετρήσεις τέσσερις εκ των οποίων θα αποτελέσουν τα λεγόμενα pre-games και έξι ακόμη κυρίως αγώνες θα προσφέρουν ένα συναρπαστικό main event, το κυρίως δηλαδή «πιάτο» της βραδιάς!
Μάλιστα από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η ανακοίνωση των αναμετρήσεων!
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Εθνικό Στάδιο της Καλαμάτας και η ώρα προσέλευσης για το κοινό θα είναι 19:00 το απόγευμα .

● Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στα καταστήματα X-Treme Stores Καλαμάτας (Αντωνοπούλου 11 (κεντρική πλατεία), τηλ. & fax: 27210 20400) και στο γυμναστήριο Reaction Gym (Ακρίτα και Κοραή 37Β Τηλ. 27210-22002).
Μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πληροφορίες: 6970 896 818.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου