Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Με σκόρερ (δις) τον Φώτη Παναγόπουλο και τον Ντουγέρογλου …να κατεβάζει ξανά τα ρολά!!!

ΣΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ …ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ...
...Ο ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ 3ΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ!


ΑΠΟΣΤΟΛΗ νίκη: επετεύχθη! Ο ΑΟ Κυπαρισσίας δεν πτοήθηκε και χθες στο ΔΑΚ Άργους κατάφερε και κέρδισε τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με 2-0, όντας η μοναδική ομάδα που πέτυχε χθες το «2 στα 2».
Περίπου 200 φίλαθλοι των γηπεδούχων και περισσότεροι από 100 ήσαν οι φίλαθλοι της Κυπαρισσίας που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ Άργους κατά τη σέντρα του χθεσινού αγώνα, δημιουργώντας με τον τρόπο τους μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ που είχε χάσει στην πρεμιέρα 1-0 εκτός έδρας από τον Πανθυρεατικό, κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Πανθυρεατικού, και οι άνθρωποι της ομάδας της Αργολίδας νοιώθουν βέβαιοι πως θα δικαιωθούν και θα πάρουν στα χαρτιά το τρίποντο.
Οι παίκτες της Αργολίδας είχαν καλύτερη απόδοση στο α΄ ημίχρονο χάνοντας στο 10λεπτο πολύ καλή ευκαιρία με Αιβαλιώτη, κυνήγησαν το γκολ είχαν ευκαιρίες, είχαν όμως μπροστά τους ένα φοβερό πορτιέρο που δεν τους επέτρεψε ούτε μια στιγμή …να χαμογελάσουν!
Η Κυπαρισσία παρότι δεν έπιασε το 100% είχε την ουσία, για την οποία «μίλησε» στο 20ο λεπτό και ξανά στο 73ο λεπτό ο Φώτης Παναγόπουλος σκοράροντας δις σε ένα ακόμη ματς. Σπουδαίο ρόλο στην χθεσινή νίκη της ομάδας του ΑΟΚ έπαιξε και ο Ντουγερόγλου που απέδειξε (ξανά) πως όχι μόνο θέλει αλλά και μπορεί να κρατήσει την εστία του ΑΟΚ αλώβητη για δεύτερο συνεχόμενο ματς και συνάμα πως πρόκειται για έναν τερματοφύλακα μεγάλης αξίας…
Κάπως έτσι η Κυπαρισσία πανηγύρισε μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδο του Άργους, δεύτερη στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική και πλέον είναι η μοναδική ομάδα με έξι βαθμούς στο «τσεπάκι» της και τον πρώτο λόγο στην υπόθεση άνοδο, αφού χθες η Σπάρτη πήρε πανάξια τρίποντο αν και έπαιζε στο β΄ ημίχρονο με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Πρασσάς), αφού νίκησε τον Πανθυρεατικό στην έδρα της με 2-0 σκορ.

Η εξέλιξη του αγώνα
5΄ πάσα Καστρίτη στον Αιβαλιώτη, ο τελευταίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντουγερόγλου με τον τελευταίο να αποκρούει το πλασέ του παίκτης της Αργολίδας σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Σαρρής, σουτ του Κουτσοδήμου ξανά ο Ντουγερόγλου μπλόκαρε
9΄ αμυντικό λάθος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Φώτης Παναγόπουλος, όμως ο Μπόμπος τον πρόλαβε λίγο πριν κάνει τη ζημιά
20΄εντυπωσιακό σουτ του Φώτη Παναγόπουλου άνοιξε το σκορ για την Κυπαρισσία σε 0-1
23΄ διπλή απόκρουση από τον Ντουγέρογλου αρχικά σε σουτ του Καζά έξω από την περιοχή, και στην επαναφορά της μπάλας σε νέου σουτ του Σαρρή
30΄ κόρνερ Κουτσοδήμου, ο Αιβαλιώτης έπιασε από το ύψος του πέναλτι την κεφαλιά , εκεί ο Ντουγερόγλου καραδοκούσε κι απόκρουσε
50΄ σουτ του Σαρρή απόκρουσε σε κόρνερ ο Ντουγέρογλου
61΄ σουτ του Σαρρή από αριστερά απόκρουσε ο Ντουγερόγλου σε κόρνερ
73΄ ωραίο «κλέψιμο» από τον Θεοδωρακόπουλο που γύρισε στον Φώτη Παναγόπουλο με τον τελευταίο …να τρελαίνει τους Κυπαρισσιώτες κάνοντας το 0-2 με πλασέ
● Διαιτησία: Ιωσήφ Σφακιανάκης, Εμμανουήλ Γιαννουγλίδης, Νότης Κουτσογιάννος (ΣΔΠ Αθηνών). Παρατηρητής: Ανδρέας Λαγός (ΣΔΠ Αχαΐας).
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ: Κομπόσης, Καστρίτης, Διαμαντής, Μπόμπος, Φίλης, Μουσταφάι, Μουζακιώτης, Καζάς, Αϊβαλιώτης, Κουτσοδήμος, Σαρρής.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Φ. Παναγόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου (57΄ Θεοδωρακόπουλος), Γεωργιόπουλος (66΄ Κόλλιας).


Αποτελέσματα 2η αγωνιστική:
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου -ΑΟ Κυπαρισσίας   0-2
ΑΕ Σπάρτης – Πανθυρεατικός 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. ΑΟ Κυπαρισσίας        3-0    6
2. ΑΕ Σπάρτης     2-1    3
-. Πανθυρεατικός  1-2    3
4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου         0-3    0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου