Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Στέφανος Μάνα: «Θα παίξουμε
για την νίκη και μόνο γι’ αυτή»

ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΝΤΑΚΟΥΡΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ

ΣΕ ΜΑΧΗ για το καλύτερο καλεί τους συμπαίκτες του ο κεντρικός της «Καλαμάτα ’80» Στέφανος Μάνα εν όψει Εθνικού σήμερα, λέγοντας πως «Θα παίξουμε εννοείται για την νίκη και μόνο γι’ αυτή!»
Οι «λύκοι» σήμερα έχουν ραντεβού με τον ισχυρό Εθνικό, στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της παραλίας. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, με τους «λύκους» να ελπίζουν σε κάτι θετικό.
Ο έμπειρος κεντρικός της ομάδας, Στέφανος Μάνα, εξηγεί πως το έργο τους δεν είναι εύκολο, παρότι στο μυαλό τους θέλουν να αποκομίσουν κάτι από αυτό!
«Θα είναι δύσκολο ματς γιατί είναι μια ομάδα από τις καλές με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες... Εμείς όμως  θα παίξουμε εννοείται για τη νίκη…»
Η πρόσφατη απώλεια στην Πάτρα στο εξ αναβολής με την ΕΑΠ, όπου η ομάδα των «λύκων» μετέβη αποδεκατισμένη, μην έχοντας στην αποστολή δυο σημαντικά επιθετικά «όπλα» τους Μανιατέα και Ντάκουρη, παρά την αξιέπαινη προσπάθεια των υπολοίπων παικτών ήρθε μοιραία…
Η ΕΑΠ έπαιζε γεμάτο φουλ «οπλοστάσιο» και στο «σπίτι» της. για το ματς αυτό ο Μάνα είπε: «Με την ΕΑΠ παίξαμε με χωρίς Ντάκουρη λόγω διαστρέμματος και Μανιατέα λόγω γρίπης, όμως σταθήκαμε καλά χάνοντας 3 -1. Δεν παίξαμε άσχημα αν ήμασταν πλήρης ίσως να ήταν διαφορετικό ματς...»
Το διάστημα που υπέστη στην προπόνηση ο Βαγγέλης Ντάκουρης θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός δράσης, καθώς ήταν βαρύ. Το ατυχές συμβάν του τραυματισμού του έλαβε χώρα στην προπόνηση, όταν σε μια προσπάθειά του πάτησε τον Κακαλέτρη με τον τελευταίο ευτυχώς να μην τραυματίζεται… Ο Ντάκουρης θα μείνει εκτός δράσης για δύο περίπου εβδομάδες.
Στον ευχάριστο αντίποδα για το σημερινό παιχνίδι είναι πως ο διαγώνιος Νίκος Μανιατέας θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, αφού φαίνεται να ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε…
Διαιτητές στο σημερινό παιχνίδι θα είναι οι Παναγιώτης Χανδρινός και Κωνσταντίνος Σαραβελάκης.

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου