Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

1 βαθμός στην Πετρούπολη ισούται
με πριμ 1.000 € για τις παίκτριες του Ακρίτα!!!


ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΤΗΝ ΤΥΧΗ με το μέρος τους φαίνεται να έχουν επιτέλους οι παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη που μετά από έναν βασανιστικό πρώτο γύρο αρχίζουν και ανακτούν λίγο από το χαμένο έδαφος. Έχοντας όπως φαίνεται αφήσει την …κακή συνηθείας του 3-2 στην άκρη και γυρίζοντας το νόμισμα από την άλλη όψη, στα δυο τελευταία ματς οι γυναίκες του Ακρίτα πήραν δυο απανωτές νίκες με 3-1 σετ (ίδιο σκορ) απέναντι σε Ιωνικό και Παλλήνη!
Αυτό ανέβασε την ομάδα στην 7η θέση και πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού χαροποιώντας τις ίδιες τις αθλήτριες που «ματώνουν» καθημερινά στο γήπεδο, τον προπονητή τους αλλά και τους εναπομείναντες παράγοντες του Δ.Σ. που επιτέλους χαμογελούν!
Τα χαμόγελα και η χαρά των διοικούντων είναι τέτοια που ως επιβράβευση των προσπαθειών που κάνουν τελευταία οι αθλήτριες του συλλόγου, βάζουν το χέρι στην τσέπη και υπόσχονται πριμ 1.000 ευρώ εάν σήμερα στην Πετρούπολη αποσπάσουν έστω έναν βαθμό!
Το πριμ αποτελεί πρωτοβουλία του εφόρου του τμήματος κλασικού αθλητισμού Πέτρου Παπαδόπουλου και θα δοθεί ακόμη και στην περίπτωση που στο σημερινό παιχνίδι με την Πετρούπολη στο κλειστό Ν. Παξιμαδάς» ο Ακρίτας χάσει…
Αφού βάσει κανονισμών σε περίπτωση ήττας με 2-3 σετ, ο ηττημένος λαμβάνει έναν βαθμό!
Βεβαίως στην ομάδα απεύχονται κάτι τέτοιο, παρότι η δυσκολία του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας είναι μεγάλη και αντιληπτή.
Ωστόσο η χαρά και η αύξηση των πιθανοτήτων παραμονής είναι μεγάλη  και η διοίκηση θέλησε να την εκφράσει και εμπράκτως. Μάλιστα από τη μεριά του ο πρόεδρος κ. Καρακλύκλας δεν απέκλεισε το γεγονός το πριμ να αυξηθεί κάπως με τη συμβολή των υπολοίπων ενεργών μελών του Δ.Σ. Πρόκειται φυσικά για πρωτοβουλίες και κινήσεις που τα τελευταία χρόνια σπανίζουν, ειδικά στον χώρο του βόλεϊ, ελέω κρίσης και αδυναμίας για την παροχή, σε πολλές περιπτώσεις, των βασικών! Μια τέτοια πράξη σίγουρα αναδεικνύει το ενδιαφέρον των νυν διοικούντων για το σήμερα και το αύριο της ομάδας, αλλά και την αναγνώριση από μεριάς της όλων των θυσιών που κάνουν οι αθλήτριες του Ακρίτα στην προσπάθειά τους να κρατήσουν τον σύλλογο στα εθνικά σαλόνια…
Την αποστολή που θα μεταβεί σήμερα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Πετρούπολη, συνοδεύουν ο πρόεδρος κ. Καρακύκλας και τα μέλη Σωτήρης Δεδούσης και Βίκυ Καραμπάτσου.

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου