Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΑΧΝΑΣ: «ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ»

«Λαβωμένοι» οι καλαματιανοί
δίχως αγωνιστικό στόχο με ΑΕΚ

ΩΣ κακή ανάμνηση αφήνουν στο παρελθόν το ματς με την Χαλκίδα οι πετοσφαιριστές του Γιώργου Κουλιέρη, που έχουν μπροστά τους μια ακόμη δύσκολη αποστολή. Το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ηρακλή Χαλκίδας ορίστηκε παρότι οι άνθρωποι του Ακρίτα είχαν ζητήσει αναβολή των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών της ομάδας. Κι αφού το πρώτο αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από την Ομοσπονδία, εν συνεχεία ζήτησαν αλλαγή ώρας, κάτι που επίσης δεν έγινε δεκτό. Μ’ αυτά και μ’ αυτά η ομάδα αναχώρησε ελλιπής, με μόλις έξι παίκτες, έφτασε στη Χαλκίδα, έπαιξε ένα σετ, δυστυχώς όμως η αδυναμία τόσο του Βραχνά όσο και του Ζαχαρόπουλου που είναι τραυματίες ενός εκ των παικτών να συνεχίσει δεν επέτρεψε στους παίκτες του ακρίτα να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους. Αυτό οδήγησε στην παραίτησή τους μετά το πρώτο σετ (25-14 υπέρ των γηπεδούχων) και την απώλεια του παιχνιδιού με 3-0 σετ στα χαρτιά.
Αντίπαλός τους αύριο το απόγευμα η ΑΕΚ Αθηνών, την οποία υποδέχονται στο κλειστό της παραλίας στις 6 μ.μ. δίχως φόβο ούτε όμως και αγωνιστικό στόχο.
Η έως τώρα πορεία, τα στενά περιθώρια ανάκαμψης αλλά και η διαφορά δυναμικής με τον αντίπαλο, καθιστούν το ματς αδιάφορο για τους ουραγούς της κατηγορίας, που θα επιδιώξουν περισσότερο να το ευχαριστηθούν και να αποκομίσουν εμπειρίες.
«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι αδιάφορο για εμάς. Θα λείπουν κι αρκετοί βασικοί παίχτες, μεταξύ αυτών κι εγώ, που πιθανόν να είμαι έτοιμος με την Ερυθραία!» δήλωσε στη «Φ» ο νεαρός ακραίος Γιάννης Βραχνάς και που λέγοντας «Μακάρι να βοηθήσω ώστε να μείνουμε κατηγορία» ξεκαθάρισε πως στο μυαλό όλων στην ομάδα τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη…
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κωνσταντίνος Σαραβελάκης (α) και Παναγιώτης Χανδρινός (β).


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου