Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πίτα και βραβεύσεις κορυφαίων αθλητών στην εκδήλωση του ΑΓΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας

ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΣ Κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ των αθλητών του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας, κοπή της πίτας και βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών για το 2015 που διακρίθηκαν με μετάλλια, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο κοσμικό κέντρο «Στεφανής», με τεράστια επιτυχία!

Για τον απολογισμό του σωματείου με την δουλειά που γίνεται την αθλητική χρονιά που διανύουμε έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Αλεξόπουλος τονίζοντας ότι το 2015 ήταν μια πετυχημένη χρονιά με μεγάλη συγκομιδή διακρίσεων! Τόνισε επίσης πως το νέο Δ.Σ. εργάζεται άοκνα με την προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα, ώστε οι αθλητές να μπορούν να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα ή Διασυλλογικές διοργανώσεις, εξέφρασε ικανοποίησε για τα 6 νέα μετάλλια εκ μέρους όλου του Δ.Σ. του συλλόγου, ευχόμενος παράλληλα να συνεχιστεί η θετική πορεία των αθλητών. Αθλητών που, όπως είπε ο κ. Αλεξόπουλος, διακρίνονται για το ήθος τους και την ευγενή τους άμιλλα, καταλήγοντας στο γεγονός πως στον σύλλογο προάγεται η συλλογική δουλειά και η ομορφιά του ολυμπιακού αθλήματος του Ταεκβοντό.
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του για καλή αγωνιστική χρονιά, αναφερόμενος με κολακευτικά λόγια στην πρόοδο και σωματική άσκηση των αθλητών του ιστορικού σωματείου.


Τιμητικές πλακέτες
σε επιτυχόντες αθλητές
Τους αθλητές που διακρίθηκαν εξήρε με το λόγο του ο μάστερ Προπονητής Παναγιώτης Δικαίος, ξεκινώντας από την Διονυσία Μπουρδέκα από τα Φιλιατρά που έχει πολλές συμμετοχές σε διοργανώσεις, την οποία βράβευσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας. Ακολούθησε η βράβευση της Άννας Γιακουμοπούλου (από το Γιαννιτσοχώρι Ηλείας) η οποία πρόσφατα απέσπασε πανελλήνια διάκριση, από τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Τσίγγανο.
Βραβεύτηκαν επίσης ο Τάσος Μπουρδέκας, ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. Τα βραβεία παρέδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μερκούρης, ο Φώτης Δικαίος, ο παλιός αθλητής και μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Δημητρόπουλος, η εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου της Κυπαρισσίας.


Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και άθλησης του Δήμου  Ζαχαρίας Κανελλόπουλος που απηύθυνε χαιρετισμού σε παράγοντες και αθλητές.
Για τις πολλές επιτυχίες μίλησε ο κ. Μερκούρης και την καλλιέργεια αθλητών και ευγενούς άμιλλας, που δίνει το κουράγιο να συνεχιστεί με τον ίδιο εντατικό ρυθμό η προσπάθεια όλων και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο κ. Τσίγγανος έπλεξε το εγκώμιο του Δ.Σ. για την δράση και την προσφορά του στην πόλη της Κυπαρισσίας.
Ακολούθησε επίδειξη των αθλητών και των αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας, που φανέρωσαν το υψηλό τους επίπεδο και την αθλητική τους επάρκεια. Ο χορός συνεχίστηκε με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν οι εκατοντάδες προσκεκλημένοι της αθλητικής εκδήλωσης.


Γ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου