Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Με τρεις τζουντόκα στο Κύπελλο Αχαρνών ο Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας

 

ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2016 ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΓΕΜΑΤΟ …το καλεντάρι του Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Καλαμάτας, για το πρώτο πεντάμηνο του 2016. Αρχίζοντας από τις Αχαρνές το προσεχές Σάββατο, συνεχίζει την πορεία του στα Μελίσσια και στην Ηλιούπολη για να προχωρήσει στα Τρίκαλα μεσούσης μόλις της σεζόν!
Η Βασιλική Μαρκάκη
Οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε είναι πολλές και από ευχάριστη συνήθεια θα πούμε πως όλες στέφονται με επιτυχία…
Η προσπάθεια του καλαματιανού Παναγιώτη Μαρκάκη και των τζουντόκα του ξεκινά από τις Αχαρνές (Μενίδι) όπου το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, παρά το εμπόδιο των αγροτικών μπλόκων που έχουν ήδη αναβάλει αρκετές αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα, θα έχει εκπροσώπηση από τρεις αθλητές.
Συγκεκριμένα στο Κύπελλο Αχαρνών που φιλοξενείται στο κλειστό Αχαρνών, θα λάβουν  μέρος οι Βασιλική Μαρκάκη στην κατηγορία Κορασίδες Β΄ (-39 kg), Σέργιος Θεοδωρακόπουλος στην κατηγορία τζούνιορ Β΄ (-24 kg) και Αθανάσιος Κουτσουμπέλης στην κατηγορία των Ανδρών και στα -100 κιλά.
«Πάντα πηγαίνουμε για χτυπήσουμε μετάλλια», παραδέχεται χαμογελώντας ο προπονητής του ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας Παναγιώτης Μαρκάκης, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώνουν οι συμμετοχές των καλαματιανών τζουντόκα τα τελευταία χρόνια στην πλειοψηφία των συμμετοχών τους.
Ο Σέργιος Θεοδωρακόπουλος
Ο σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθειά του στις 20 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα και στις 12 Μαρτίου στα Μελίσσια (Αθήνα), όπου θα συμμετάσχει σε αντίστοιχα Πανελλήνια τουρνουά. Μάλιστα στο Τουρνουά της Αθήνας η αποστολή αναμένεται πολυπληθής!
Στις 5 και 6 Μάρτιου ακολουθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ηλιούπολη στις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων Β΄, Παίδων - Κορασίδων Α΄, Εφήβων -Νεανίδων και Νέων ανδρών – Νέων Γυναικών.
Ακολουθεί η διοργάνωση στα Τρίκαλα, επίσης Πανελλήνιο τουρνουά, στις 20 Μαρτίου και το πρώτο 5μηνο αγωνιστικών υποχρεώσεων ολοκληρώνεται στην Ηλιούπολη, όπου οι τζουντόκα της πόλης μας θα αγωνιστούν στο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο με την επωνυμία «4ο Ilioupolis Cup» που θα γίνει το διήμερο 28 και 29 Μαΐου 2016 στην Αθήνα.

Ο προπονητής Παναγιώτης Μαρκάκης και ο αθλητής του Αθανάσιος Κουτσουμπέλης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου