Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

«Κουτσουρεμένος» ο Ακρίτας απέναντι στον ισχυρό Εθνικό

ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ: «ΜΑΣ "ΚΑΙΕΙ" ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ» 

ΕΝΑ από τα τρία ματς που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Β΄ Όμιλο της Α2 Εθνικής βόλεϊ Ανδρών, θα γίνει αύριο στην πόλη μας. στο κλειστό του δημοτικού σταδίου, ο ΑΟ Ακρίτας υποδέχεται μια από τις ισχυρές ομάδες του ομίλου, τον Εθνικό ΟΦΠΦ.
Παιχνίδι με εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, από το οποίο οι καλαματιανοί θα επιδιώξουν να αποκομίσουν εμπειρίες πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, παρά τα πολλά προβλήματά τους. Για μια ακόμη φορά ο Ακρίτας, δεν δύναται λόγω των απουσιών του να παρουσιαστεί με γεμάτο το οπλοστάσιό του, με τον Γιώργου Κουλιέρη να στερείται τις υπηρεσίες του τραυματία Ζαχαρόπουλου. Ο Μάνος Ξενάκης αποφασίστηκε να μείνει εκτός προφυλάσσοντας εαυτόν για το επόμενο κρίσιμο ματς με τον Κόροιβο, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα απουσιάσουν οι Τρουπάκης και Σαρδέλης.
Στα ευχάριστα η επιστροφή του πρόσφατα εγχειρισμένου Μητρόπουλου, ο οποίος έλαβε το οκ από τον γιατρό του και μπορεί να αγωνιστεί. Μάλιστα το διήμερο συμμετείχε κανονικά και στις προπονήσεις και μαζί με τον Τσολάκο θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες του Γιάννη Τρουπάκη στην κομβική θέση του πασαδόρου.

Κουτράκης: «Μας "καίει" το
επόμενο ματς με τον Κόροιβο»
Ο γενικός αρχηγός του Ακρίτα Καλαμάτας Κώστας Κουτράκης, μιλώντας στη «Φ» εξήγησε πως το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας στόχος όμως της ομάδας θα είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση:
«Είναι πολύ δύσκολο ματς το σημερινό. Ο Εθνικός είναι από τις πολύ καλές ομάδες στον όμιλο. Εμάς ωστόσο μας «καίει» το επόμενο ματς με τον Κόροιβο (εκτός έδρας)». Παιχνίδι στο οποίο ο Ακρίτας πρέπει να πάρει βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την ανανέωση του εισιτηρίου παραμονής του στην Α2 Εθνική κατηγορία.
● Το ματς με τον Εθνικό θα γίνει αύριο στις 3:30 το μεσημέρι στο κλειστό της Παραλίας, όπου διαιτητές θα είναι οι Κωνσταντίνος Σαραβελάκης και Διονύσιος Καψάσκης. Σημειωτής θα είναι η Βενετία Λιακουνάκου.

Σ. Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου