Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Γκολφ «Messinia Pro Am»

@ Costa Navarino

«ΠΑΡΩΝ» ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΤΖΟ ΑΡΛΑΟΥΚΑΣ!

ΞΕΚΙΝΑ σιγά σιγά η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο διεθνές τουρνουά golf Messinia Pro Am έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον των ομάδων γκολφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήδη κορυφώνεται!
Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές του γκολφ έχουν ήδη σχηματίσει τις πρώτες Pro Am ομάδες του τουρνουά, δίνοντας το πρώτο τους αγωνιστικό ραντεβού για φέτος στις 21-24 Φεβρουαρίου 2017, στην Costa Navarino!
Την διοργάνωση θα τιμήσει στην πρώτη της χρονιά, ο κορυφαίος Αμερικανός, με «Λιθουανικές ρίζες» πρώην μπασκετμπολίστας Τζο Αρλάουκας. Με αφορμή την συμμετοχή του στο τουρνουά, ο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι υπέροχα που θα έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ μια από τις αγαπημένες μου χώρες, την Ελλάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στα δύο σπουδαία signature-σχεδιασμένα γήπεδα γκολφ και να απολαύσω τις ανέσεις της Costa Navarino».

Στις 21 Φεβρουαρίου η πρώτη
επίσημη προπόνηση των ομάδων

Κάθε ομάδα που συμμετέχει στο τουρνουά αποτελείται από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες αθλητές, προκειμένου να σχηματιστεί η τελική τετράδα! Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση για όλες τις ομάδες, με την δράση να ξεκινάει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017! Σημείο αναφοράς του τουρνουά, θα είναι φυσικά τα δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino. Το «The Dunes Course», το πρώτο signature γήπεδο golf 18 οπών στην Ελλάδα και το «The Bay Course», το δεύτερο παραθαλάσσιο γήπεδο golf 18 οπών. Και τα δύο golf courses έχουν βραβευτεί, ως Best Newcomers, από το The World of Leading Golf Association, το 2014, ενώ το 2016 μάλιστα με την τελευταία αναγνώριση που ήρθε μετά από λεπτομερή έρευνα έξι μηνών, το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Golf World ανακοίνωσε τη λίστα των Top 100 European Golf Resorts, στην οποία η Costa Navarino και τα δύο signature golf courses «The Dunes Course» και «The Bay Course» κατέλαβαν την 6η θέση!
Από την πλευρά της διοργάνωσης, ο Director of Local Operations, Navarino Dunes, της Costa Navarino, κ. Γιώργος Χατζηιωσήφ δήλωσε σχετικά: «Το γκολφ έγινε και πάλι Ολυμπιακό άθλημα, μετά την πρώτη εμφάνισή του στους Αγώνες του 1904. Στην Costa Navarino, είμαστε περήφανοι που λανσάρουμε το Messinia Pro Am, ένα διεθνές τουρνουά γκολφ που έχει ως στόχο, να καθιερωθεί ως θεσμός φιλοξενώντας την ελίτ των αθλητών γκολφ από όλο τον κόσμο και να προωθήσει το άθλημα και τον γκολφικό τουρισμό της Ελλάδας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα των PGAs of Europe και ανυπομονούμε να ζήσουμε ένα επιτυχημένο γεγονός».

@ Costa Navarino

Εγγραφές και
δηλώσεις συμμετοχής

Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο Messinia Pro Am συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: http://messiniaproam.costanavarino.com/registration.html. Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του «Messinia Pro Am 2017» από κοντά, ισχύουν ειδικά πακέτα διαμονής: http://messiniaproam.costanavarino.com/travel/accomodation-packages.html 
Επίσημος αερομεταφορέας της διοργάνωσης θα είναι η AEGEAN που αποτελεί μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE, ενώ επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Kyvernitis Travel.
Tο 1ο Messinia Pro Am, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των PGAs of Europe, της PGA of Greece, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α).
Νέο Teaser Video: https://youtu.be/jaijSEdV6Rk
Επίσημος Αερομεταφορέας: AEGEAN
Επίσημος Υποστηρικτής: Kyvernitis Travel
Διοργάνωση: Costa Navarino
Website: messiniaproam.costanavarino.com
Hashtag: #messiniaproam
● Press Office Contact:
Τηλ.: +30 210 9343020, fax: +30 210 9316505
e-mail: pr@activemedia.com.gr

Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course. (www.costanavarino.com/gr)

The Westin Resort Costa Navarino

Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί ένα από τα δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων του resort complex στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο.  Με θέα στους αμμόλοφους της Dunes Beach και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα 445 δωμάτια και σουίτες του The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένα από  παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, ξεπροβάλλουν μέσα από τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Έχοντας ψηφιστεί ως «Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός» στη Μεσόγειο, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Starwood Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως aqua park με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο αλλά και δύο ειδικά κέντρα απασχόλησης και φροντίδας για τα παιδιά, το Cocoon και το SandCastle.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Westin Resort  Costa Navarino, παρακαλούμε επισκεφθείτε  τον ιστότοπο www.westincostanavarino.com, ή ακολουθήστε μας  στο Twitter.

The Dunes Course
(www.costanavarinogolf.com)

Το εντυπωσιακό γήπεδο The Dunes Course, που λειτουργεί από το Μάιο του 2010, αποτελεί το πρώτο, signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα και σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή US Masters και αρχηγό της ομάδας Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design. Η κατασκευή του είχε ολοκληρωθεί πάνω από ένα χρόνο πριν την έναρξη λειτουργίας της Costa Navarino, ώστε να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Τη λειτουργία του έχει αναλάβει η Troon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ στον κόσμο.
Το 18 οπών The Dunes Course εκτείνεται σε ένα ποικιλόμορφο τοπίο με εκπληκτική θέα στον ποταμό Σέλλα και τη θάλασσα του Ιονίου. Μέρος του γηπέδου περνάει μέσα από τα ελαιόδεντρα και το δάσος, ενώ οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι κοντά στις όχθες του ποταμού. Η ειδικά σχεδιασμένη κλίση των οπών αλλά και του χλοοτάπητα είναι από τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα του.
Το The Dunes Course έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων. Κάθε μία από τις 18 οπές του διαθέτει πολλαπλά σημεία εκκίνησης (tees) ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες να επιλέξουν το βαθμό δυσκολίας του γηπέδου για το παιχνίδι τους. Η απόσταση κυμαίνεται από 5.000 μέτρα έως 6.018 μέτρα με par 71. Το The Dunes Course είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αναδεικνύει το μεσσηνιακό τοπίο αλλά και να ενσωματώνεται πλήρως σε αυτό.
Στο εστιατόριο Flame του Clubhouse, το μενού με κρέας επιλεγμένο από τοπικές φάρμες, συνδυάζεται με τα αγνότερα υλικά από τοπικούς παραγωγούς, καθώς και με φρέσκα, εποχιακά λαχανικά και μυρωδικά από τους κήπους του εστιατορίου.
@ Costa Navarino

The Bay Course(www.costanavarinogolf.com)

Το 18 οπών παραθαλάσσιο γήπεδο γκολφ The Bay Course, με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2011. Σχεδιάστηκε από τον Robert Trent Jones Jr και τη λειτουργία του έχει αναλάβει η Troon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ του κόσμου.
Oι λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ακολουθώντας μια πορεία ανάμεσα στους λόφους και τους ελαιώνες, με θέα στη θάλασσα και στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Τα περισσότερα σημεία εκκίνησης (tees) έχουν θέα στη θάλασσα, ενώ δύο από τις οπές έχουν θέα στον Κόλπο του Ναβαρίνου. Στις οπές των Seaside, Canyon και Grove οι παίκτες θα απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία του γκολφ.
Το par-71 The Bay Course μετρά απόσταση 5,614 μέτρων από τα πίσω σημεία εκκίνησης (Tees) και διαθέτει τέσσερα σετ σημείων εκκίνησης (Tees). Το γήπεδο είναι ειδικά σχεδιασμένο για λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων. Μέσα σε φυσικό τοπίο, προσφέρει πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το βουνό ενώ πολλές από τις οπές βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία στους παίκτες. Όσοι επισκέπτονται το γήπεδο θα μπορούν να δοκιμάσουν ακόμη και φρούτα από τα δέντρα που βρίσκονται εντός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου