Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Αποκλείστηκαν με …κέφι τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 59-22 ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ 3ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Ήττα με πολύ κέφι γνώρισαν τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά από το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας με 59-22 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κοριτσιών Λυκείων.
Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο, καθώς το σχολείο της Τρίπολης διαθέτει στην δύναμη του εξαιρετικές παίκτριες όπως η Τσουκαλά που πέτυχε 26 πόντους.
Από την πλευρά του Μπουγά η Κουτέλα ήταν «όλα τα λεφτά», σκοράροντας 14 πόντους με αρκετές θεαματικές ενέργειες, έχοντας σαν άξια συμπαραστάτισσα την Μουστάκη με 6 πόντους.
Το τελικό σκορ δεν σηκώνει πολλή συζήτηση, καθώς το 3ο ΓΕΛ πήρε από νωρίς προβάδισμα, παρά το γεγονός πως στα πρώτα 2 λεπτά του αγώνα δεν σημειώθηκε καλάθι.

Η Τσουκαλά πέτυχε 12 συνεχόμενους πόντους για το 13-2, με το μοναδικό καλάθι του Μπουγά να έρχεται από ωραία ενέργεια της Κουτέλα. Το 1ο 8λεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-17, ενώ με το ξεκίνημα της 2ης περιόδου η διαφορά έφτασε στο +29 (31-2 με τις Μαρκοπούλου και Κοσκινά) πριν μειώσει η Κουτέλα με 3 συνεχόμενους πόντους.

Στην επανάληψη δυο καλάθια της Τσουκαλά έκαναν το 37-5, η Μουστάκη πέτυχε το 6-37 με τον πρώτο της πόντο, ενώ η Κουτέλα με τρομερή ενέργεια διέσχισε όλο το γήπεδο και πέτυχε το 8-38. Τρεις πόντοι της Μουστάκη και ένα καλάθι και φάουλ της Κουτέλα διαμόρφωσαν το 16-48, ενώ από την άλλη πλευρά οι Τσουκαλά – Ανδριανοπούλου προσέφεραν θέαμα με πάσες πίσω από την πλάτη σε αντεπιθέσεις.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης να κατεβάζει ταχύτητες και τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά απλά να ακολουθούν το σκορ.
Παρά την ήττα, οι αθλήτριες του Γιάννη Πλάγου ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα χαμογελαστές, αποδεικνύοντας πως δεν έχει πάντα σημασία η νίκη αλλά η εμπειρία!


● Τα 10λεπτα: 2-17, 3-16, 4-11, 13-15
Διαιτησία: Νάστος Λ., Καρδάρας Π.
Σημειωτής: Νικολακέας Δημ.
Χρονομετρητής: Τσετσενέκος Μαρ.
Ιατρός Αγώνα: Δρακοπούλου Σωτ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ (Πλάγος Γ.): Αντωνοπούλου, Κουτέλα 14, Μπουγά 2, Μουστάκη 6, Λυσαρίδη, Βρυώνη, Αναγνωσταρά, Σπανού, Σπηλιοπούλου

3ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σίφης Ν.): Μανιάτα, Φατούρου 2, Τσουκαλά 26, Ανδριανοπούλου 4, Σιακώτου 2, Καρώνη 4, Μαρκοπούλου 9, Κοπίτα, Κοσκινά 10, Μποροβήλου 2


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου