Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πρωταθλητής και με την …κούπα ο Πάμισος Μεσσήνης!!!

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΤΗΣ Α΄ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΣΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ


Στην ιστορική έδρα του, το Δημ. Στάδιο Μεσσήνης, σήκωσε την κούπα του ο πρωταθλητής της Α΄ τοπικής για τη σεζόν 2013-2014 Πάμισος Μεσσήνης. Οι «νησιώτες» πανηγύρισαν μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, η οποία προστίθεται στο «παλμαρέ» που τόσα χρόνια γεμίζει με διακρίσεις και ιστορικές στιγμές.

Στην μεγάλη μέρα αυτή παρόν ήταν και ο «γείτονας» Α.Σ. Ανδρούσας, ο οποίος γνώρισε μεγάλη αγάπη από τους ανθρώπους τόσο του Παμίσου, όσο και του Δήμου Μεσσήνης.
Πριν την έναρξη των απονομών οι ακαδημίες των δυο ομάδων έδωσαν φιλική αναμέτρηση, μπροστά στα μάτια αρκετών γονέων και φίλων των δυο ομάδων.
Ακολούθησε η παρουσίαση του «main event», στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας και μέλος του Δ.Σ. του Παμίσου, Νίκος Ρούτσης.
Αφού πρώτα καλωσόρισε τον κόσμο που έδωσε το παρών στην κερκίδα, αλλά και την ομάδα της Ανδρούσας, ο κ. Ρούτσης χαρακτήρισε τον Πάμισο «άξιος πρωταθλητής σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα», ενώ δεν έλλειψε να επαινέσει και την Ανδρούσα για την κατάκτηση της 7ης θέσης παρ’ όλο που ήταν νεοφώτιστη.
Κλείνοντας ο Μεσσήνιος παράγοντας τόνισε πως ο Πάμισος θα είναι πάντα στο πλάι της Ανδρούσας, όπως ακριβώς έκανε και η Ανδρούσα για τους «νησιώτες».
Επίσης, ευχαρίστησε τον Γιώργο Αργυρόπουλο και τον συνεργάτη του Αλέξανδρο Δημητρόπουλο για την προσφορά του μέχρι και τα μισά της σεζόν.


Οι απονομές
Σειρά είχαν οι απονομές, με τον Πάμισο να βραβεύει 5 ανθρώπους που βρίσκονται στην Ανδρούσα.
Ο πρόεδρος του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης, Γιώργος Πετρουλάκης απέμεινε κύπελλο στον επί σειρά ετών πρόεδρο και πλέον αντιπρόεδρο της Ανδρούσας, Γιώργο Μπιλάλη.
Ακολούθησε η απονομή στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παμίσου και νυν της Ανδρούσας, Γιώργο Λάζαρη από τον Δήμαρχο Μεσσήνης και υποψήφιο Δήμαρχο στις επόμενες εκλογές, Στάθη Αναστασόπουλο.
Ακολούθως ο κ. Αναστασόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στις δυο ομάδες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «νησιώτες» στα μπαράζ.

Επόμενο τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο προπονητής της Ανδρούσας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παμίσου, Κώστας Καλογερόπουλος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσσήνης και βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Σαμπαζιώτη. Ο κ. Σαμπαζιώτης έδωσε επίσης συγχαρητήρια στους «πράσινους» και ανέφερε ότι ο Πάμισος ανήκει σε υψηλότερα σαλόνια και πως είναι δίπλα στην ομάδα.

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα του Παμίσου, ο Στέφανος Αργυρόπουλος, βράβευσε τον επί σειρά ετών παίκτη της ομάδας και νυν αθλητή της Ανδρούσας, Δημήτρη Γκούνη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δυο ομάδες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης βράβευσε τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παμίσου και γενικό αρχηγό της Ανδρούσας, Κώστα Σταθόπουλο.

Μετά τις απονομές προς τους ανθρώπους της Ανδρούσας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδης Σταθόπουλος απέμεινε μετάλλια στους πρωταθλητές μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, Νίκο Λιόγα, Βασίλη Πολίτη και Γιώργο Χριστόπουλο.

Από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν μάχη όλη τη σεζόν για την κατάκτηση του τίτλου απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Στέλιος Ζάρκος, Κώστας Καρελλάς, Γιώργος Πούπουζας, Σωτήρης Δημητρακόπουλος, Φίλιππος Σαλαπάτας, Στάθης Χρονόπουλος και Γιώργος Δουλουγέρης
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές βραβεύτηκε και ο έφορος υλικού Ηλίας Αποστολόπουλος για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.
Αφού τελείωσαν τα μετάλλια, ο κ. Σταθόπουλος απέμεινε το Κύπελλο της Α΄ τοπικής στους δυο εκ των τριών αρχηγών της ομάδας και συγκεκριμένα στους Γουίλι Αντωνίου και Γιάννη Μωράκη.
Οι δυο ποδοσφαιριστές με την σειρά τους μετέφεραν το τρόπαιο σε όλη την ομάδα και ακολούθησαν …τρελά πανηγύρια από παίκτες, παράγοντες και προπονητικό τιμ για την τεράστια αυτή επιτυχία.


Ακολούθησε φιλικό ματς
Μετά το φινάλε των απονομών, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι μικρής διάρκειας. Το (τυπικό) τελικό σκορ ήταν 4-1 και τα γκολ για τους «νησιώτες» σημείωσαν οι Πατσιώτης, Μπούνας, Μανωλόπουλος και Μωράκης. Από την πλευρά της Ανδρούσας δίχτυα βρήκε ο Βλαχόπουλος.

Το φιλικό αποτέλεσε κυρίως μια γιορτή του ποδοσφαίρου, όπου κυριάρχησαν τα χαμόγελα, ενώ παράλληλα πήραν χρόνο συμμετοχής και νεαρότερα παιδιά των δυο ομάδων στο δεύτερο μέρος.

● Διαιτησία: Βασίλης Γιαννέτσος, Έκτορας Παναγιωτόπουλος, Απόστολος Καυκάς
Ιατρός αγώνα: Κωνσταντίνος Μανδηλάρης.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανδρέου, Φιλόπουλος, Μωράκης, Κωτσάκης, Γ. Τρίψας, Χ. Τρίψας, Αντωνίου, Μπούνας, Πατσιώτης, Αλεβίζος, Μανωλόπουλος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γρηγορόπουλος, Χαρμπίλας, Σταματόπουλος, Ρούτσης και Ηλιόπουλος.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Κωνσταντόπουλος, Φαράντος, Λάζαρης, Δούνιας, Κρεμύδας, Κολυβάρης, Μαραγκούλιας, Βλαχόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Γάλλος. Στην επανάληψη μπήκαν ως αλλαγή οι Δ. Χονδρός, Κ. Χονδρός, Παπαβασιλείου, Χαρμπίλας και Μούτσο.


Και τώρα …μπαράζ!
Οι πανηγυρισμοί από την κατάκτηση του τίτλου σίγουρα δεν θα κρατήσουν πολύ, καθώς ο Πάμισος μπαίνει στην μάχη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική από την Κυριακή!
Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, Ερμής Κιβερίου, ο οποίος θα υποδεχθεί στην έδρα του τους «νησιώτες».
Σίγουρα δεν είναι εύκολο έργο η άνοδος, ειδικά από τη στιγμή που συμμετέχουν πολύ δυνατές ομάδες. Όμως ο Πάμισος έχει κάτι που απουσιάζει από τους έτερους μονομάχους και αυτό είναι η «φανέλα»!
Οι Σπύρος Τσίκινης – Νίκος Γεωργακλής έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδια τους για τον κυριακάτικο αγώνα και μέσα σε αυτά είναι να γίνει τόσο η σημερινή, όσο και αυριανή προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι το γήπεδο της Λέρνας που είναι έδρα του Ερμή έχει πλαστικό χλοοτάπητα.
Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Παμίσου κάνει προσπάθειες να ναυλώσει λεωφορείο για την μετακίνηση των οπαδών του στην Αργολίδα.



Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου