Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«ΠΡΩΤΗ» ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΟΜΑΔΑ

Σε βάθος χρόνου …Α΄ τοπική
βλέπει η Αναγέννηση Παραλίας!

● ΥΠΟΣΧΕΣΗ …ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ● «Ο ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ


Μακροπρόθεσμους στόχους έθεσε η Αναγέννηση Παραλίας στην χθεσινή «πρώτη» που πραγματοποίησε το απόγευμα στο Αθλ. Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Ευχή τόσο του προέδρου της Αναγέννησης, Παναγιώτη Σερεμέτη, όσο και του νεαρού προπονητή Νίκου Μανιατέα είναι να φτάσει σε βάθος χρόνου η ιστορική καλαματιανή ομάδα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην Α΄ τοπική.
Η συγκέντρωση έγινε στο γήπεδο στις 7 μ.μ. και στις 8 έλαβε χώρα ο αγιασμός. Εκ μέρους της ΕΠΣΜ έδωσε το παρών ο γενικός γραμματέας Αντώνης Τουρλομούσης.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Σερεμέτης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Η κατηγορία είναι μεγαλύτερη φέτος, πιο πολλές δυσκολίες, πιο πολλές απαιτήσεις. Με 1-2 μεταγραφές θα συμπληρώσουμε το ρόστερ ίσως και 3» δήλωσε μεταξύ άλλων.


Ανακοίνωσε δυο
νέες μεταγραφές
Λίγες ώρες πριν την «πρώτη», η Αναγέννηση ανακοίνωσε δυο πολύ δυνατές μεταγραφές. Συγκεκριμένα, στην καλαματιανή ομάδα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Αργύρης Κουραμπάς από την Ομόνοια και Παναγιώτης Πραστέλλας από τον Αστέρα Μικρομάνης!
Ο πρώτος αγωνίζεται επί σειρά ετών στην Α΄ τοπική και αποτελεί πολυτέλεια για την Β΄ τοπική, ενώ ο Πραστέλλας προέρχεται από «γεμάτες» σεζόν στην Α΄ τοπική με τον Αίαντα, αλλά και πέρσι στην Β΄ με τον Αστέρα Μικρομάνης.
Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών ήταν οι: Τζανέτος Κατσαρέας (Εθνικός Μελιγαλά), Σταύρος Φωτεινάκης (ΑΕΚ), Θοδωρής Κατσαρέας (ΑΕΚ), Αργύρης Κουραμπάς (Ομόνοια), Κώστας Βλάσσης (ΑΕΚ), Παναγιώτης Πραστέλλας (Αστέρας Μικρομάνης).
Οι παίκτες που παρέμειναν είναι οι: Φώτης Νταντής, Δημήτρης Ξαρχάκος, Κώστας Ξυδέας, Γιώργος Χάτζος, Χρήστος Σαπουτζής, Γιάννης Πανταζής, Ευάγγελος Ταμπάκης, Γιώργος Σιψάς, Ηλίας Καρμπαλιώτης,Γιώργος Κουτρουμπής, Βασίλης Σπανός, Νίκος Πέτροβας, Φώτης Κυριόπουλος, Σταύρος Χαρίτος, Παναγιώτης Μπουραντώνης,
Αναφέρουμε πως από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Χρήστος Λόγγρος, Γιώργος Μπρούμας, Νίκος Καλαμουδάκος, Θανάσης Μανεσιώτης, Θανάσης Κόκκαλης, Αντώνης Καγκαράκης, Αλέξης Γκουζούνας και Βασίλης Μιχελάκης.


Η υπόσχεση
του Σερεμέτη
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Αναγέννησης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε, δίνοντας μεταξύ άλλων μια υπόσχεση. Πως αν ανέβει φέτος η ομάδα, τότε την μεθεπόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Α΄ τοπική! Συγκριμένα, ο κ. Σερεμέτης σημειώσε: «Σημασία έχει να περάσουμε καλά, Θέλω να ευχηθώ υγεία καλή χρονιά σε όλους. Δεν θέλω να σας αγχώσω τώρα με στόχους παραμονής και τέτοια, εγώ θέλω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.
Το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι να ανεβείτε φέτος την κατηγορία αυτή, εγώ σας υπόσχομαι ότι τον επόμενο χρόνο θα είμαστε Α΄ τοπική. Κερδίστε την κατηγορία, να παίξετε αγαπημένοι, να έρθετε στις προπονήσεις συνέχεια όπως σήμερα, βγάλτε την προετοιμασία και πάνω απ’ όλα να έχετε υγεία.
Θα είμαι δίπλα σας, όπως και οι προπονητές και οι γενικοί αρχηγοί και το διοικητικό συμβούλιο τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός. Ότι πρόβλημα έχετε θα προσπαθήσουμε στα όρια του εφικτού να το λύσουμε. Θέλω να μιλάτε με τους προπονητές, με τον γενικό αρχηγό, με τον πρόεδρο για ότι προβλήματα έχετε. Να ‘στε αγαπημένοι, να είμαστε στην κερκίδα να σας χαιρόμαστε όπως και πέρσι και να πάνε όλα καλά. Μην φοβάστε τίποτα».


«Ο στόχος θα τεθεί
μέσα στο γήπεδο»
Ο Νίκος Μανιατέας σε δηλώσεις του μίλησε για το πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ: «Έμεινε ο βασικός κορμός, πολλά παιδιά από την περσινή χρονιά που ήταν άκρως πετυχημένη. Παίζουμε σε νέο πρωτάθλημα, πιο δύσκολο, πιο έντονο σε συνθήκες, πιο δυνατοί αντίπαλοι για πολλές αγωνιστικές. Φέραμε παιδιά από το Α΄ τοπικό, από το Β΄ τοπικό με γεμάτες χρονιές, κοιτάζοντας πάνω απ’ όλα τον χαρακτήρα τους και την ποιοτική τους αξία μέσα στο γήπεδο.
Ο στόχος μας είναι να ανέβουμε όσο πιο γρήγορα και βατά στην Α΄ τοπική. Δεν βιαζόμαστε να το κάνουμε αυτό, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Δεν θα πάμε από την μια κατηγορία στην άλλη. Όπως πέρσι, ο στόχος θα τεθεί μέσα στο γήπεδο, όχι με τα λόγια πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο θα παίξουμε μόνο και μόνο για την εμπειρία και στο διάστημα που μεσολαβεί θα μιλήσουμε με την διοίκηση να κάνουμε μια προσθήκη ακόμα. Για τώρα έχουμε 6 ποδοσφαιριστές μεταγραφές, θα κοιτάξουμε τουλάχιστον για άλλες 2. Να κλείσουμε το ρόστερ μας με 22-23 ποδοσφαιριστές».
Για την φετινή Β΄ τοπική ο νεαρός τεχνικός σημείωσε: «Στην ουσία είναι ένα συνονθύλευμα της Β΄ με την Γ΄ τοπική. Οι καλές ομάδες που ανέβηκαν από την Γ΄ τοπική μπήκαν στο επίπεδο αυτό, οι καλές ομάδες και της Β΄ τοπικής με εμπειρία, με χρόνια πολλά στα γήπεδα. Θα είναι πιο δύσκολα απ’ ότι στην Γ΄, δεν είναι η παλιά Β΄ τοπική με τις ομάδες που υπήρχαν, αυτές πάνε στην Α1.
Παρ’ όλα αυτά δεν θα είναι εύκολο, όπως ούτε πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ΄ τοπικης. Αν εξαιρέσεις κάποιες ομάδες που υπήρχαν, όλες οι ομάδες ήταν ανταγωνιστικότατες.»
Τέλος, μίλησε για την ιστορία της Αναγέννησης: «Η Αναγέννηση πρέπει να πάει εκεί που της αξίζει. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα με ιστορία που δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β΄ τοπική. Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, ότι χρειαστεί, από υλικό, από ποδοσφαιριστές, οτιδήποτε. Την νιώθει παιδί της».


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου