Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ

Ξεκίνησε την σεζόν με νέα
πρόσωπα και πολιτική παρουσία



«Πρώτη» με φιλοδοξίες πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στην έδρα του ο Α.Σ. Ανδρούσας, ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης σεζόν 2014-2015 που θα την βρει για 2η συνεχή χρονιά στην Α΄ τοπική.
Με 5 νέα πρόσωπα, μέλη της διοίκησης αλλά και τον Κώστα Καρλαύτη να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία με βοηθό τον Σπύρο Δημητρακόπουλο, η ιστορική ομάδα ξεκίνησε την πρώτη της προπόνηση με αγιασμό.
Ακολούθως ο πρόεδρος της Ανδρούσας, Παναγιώτης Θεοχάρης απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρίσκοντες και καλωσόρισε τον συντοπίτη και νέο προπονητή της ομάδας.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος έδωσε το παρών από πολιτικής πλευράς και έδωσε ιδιαίτερη βάση στις επισκευές που πρόκειται να γίνουν στο γήπεδο της Ανδρούσας (κερκίδες).
Μέχρι στιγμής το ρόστερ της Ανδρούσας αποτελείται από τους:  
Οι μεταγραφές: Φώτης Μπαλόπουλος (Σπερχογεία), Βασίλης Καρλαύτης (Πανθουριακός), Ευθύμιος Πανταζής (Πανευαϊκός), Δημήτρης Χονδρός (Αίαντας Καλαμάτας), Κώστας Λίβας (Σπερχογεία), Δημήτρης Μπούσης (ομάδα Πρέβεζας).
Οι «παλιοί: Βασίλης Κρεμμύδας, Δημήτρης Γκούνης, Κώστας Κοντόπουλος, Τάκης Φαράντος, Μιχάλης Καντζιλιέρης, Κώστας Χοντρός, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Κώστας Κοσμάς, Παναγιώτης Δέδες, Γιώργος Καλογερόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου