Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

9 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ

Ανεβαίνει ο πήχης φέτος για τον Τέλο Άγρα!



Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα και ξεκίνησαν την προετοιμασία του Τέλου Άγρα για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.
Πριν την προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ σύσσωμο το Δ.Σ. παρέστη στην πρώτη της ομάδας. Την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων Ανδρέας Μαθιουδάκης.
Αναπόφευκτα η παρουσία του Δημήτρη Παναγιώτου στον πάγκο αλλά και το «γεμάτο» ρόστερ της ομάδας οριοθετεί εξ αρχής πολύ ψηλά τους στόχους των κόκκινων για την επόμενη περίοδο. Ούτε ένας ούτε δύο αλλά εννέα ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο δυναμικό της ομάδας με αρκετούς να έχουν καλό βιογραφικό και κάποιους νεότερους αλλά πολύ ταλαντούχους. Φαίνεται όμως ότι η διοίκηση του Άγρα επιφυλάσσει μια-δυο ακόμη εκπλήξεις.
Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες είναι: Δημήτρης Μπερερής, Βασίλης Τουρλίδας, Μπάμπης Νάκος, Κλάιντι Τόσκα, Αποστόλης Κορομηλάς, Γρηγόρης Αναστασόπουλος, Νώντας Τσέρτος, Σπύρος Κουρουβάνης και ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Αλεξόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδας με το καλημέρα έδειξε τις προθέσεις του καθώς οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και τις επόμενες ημέρες θα «βγει» το πρόγραμμα της προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει και διπλές προπονήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου