Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΛΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανταλλαγές …ανακοινώσεων
από Δόξα και Ατρόμητο Καλαμάτας!



Μετά την ανακοίνωση της Δόξας Καλαμάτας σχετικά με μεταγραφές, αλλά και τα «πυρά» προς τον Ατρόμητο Καλαμάτας για το ζήτημα του δανεισμού του Δημήτρη Αγγλούπα, ήρθε η απάντηση από την διοίκηση του Ατρομήτου αλλά και …νέα απάντηση από την Δόξα!
Κατ’ αρχάς, οι άνθρωποι του νεοσύστατου (μετρά 1 χρόνο παρουσίας στα Μεσσηνιακά δρώμενα) δεν άφησαν ασχολίαστη την ανακοίνωση της Δόξας και τόνισαν πως η μεταγραφή του Αγγλούπα στην Ομόνοια έγινε με δική σου συγκατάθεση και πως στον ίδιο θα πρέπει να απευθυνθούν.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ξεκινά με τα εξής: «Για την μεταγραφή του Δημήτρη Αγγλούπα θέλουμε να σας πληροφορήσουμε τα εξής: Ο Ατρόμητος Καλαμάτας και η διοίκηση του εκπροσωπείται από τον κύριο Δημήτρη Παναγόπουλο και μόνον αυτόν!!!
Το μένος σας κύριοι στον Δημήτρη Αγγλούπα που έδωσε την συγκατάθεση του να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στον Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας και σε αυτόν που έχει τα δικαιώματα του εν λόγω ποδοσφαιριστή.
Η ομάδα μας κύριοι έδωσε σε 19 ποδοσφαιριστές την ελευθέρα τους χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ζητήσει αντάλλαγμα από κανέναν. Είμαστε βέβαιοι ότι έχετε πέσει θύμα της επιπολαιότητας και των πρόχειρων ενεργειών από συγκεκριμένα άτομα.»

«Να ανακαλέσετε
αμέσως!»
Ακολούθως, οι άνθρωποι του Ατρόμητου επιτέθηκαν στην Δόξα και ζήτησαν να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωση της, αλλά και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε: «Η συμπεριφορά σας όμως με τις ύβρεις και τους χυδαίους χαρακτηρισμούς προς την διοίκηση της ομάδας μας με την όποια ουδέποτε είχατε επαφή και για τίποτα είναι απαράδεκτη και σας καλούμε να ανακαλέσετε αμέσως.
Δεν επιτρέπουμε κύριοι σε κανέναν να αναφέρεται στο όνομα της ομάδας μας και ποσό μάλλον δημόσια χωρίς να έχει γνώση και χωρίς καν να έρθει σε επαφή με την διοίκηση μας. Την επομένη φορά που θα αναφερθεί κάποιος στο όνομα της ομάδας μας δεν θα είμαστε τόσο επιεικείς μαζί του.
Θα έπρεπε κύριοι να (του κατά τα αλλά ιστορικού σωματείου της Μεσσηνίας) γνωρίζετε ότι η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη της αμάθειας!
Το Δ.Σ. του Ατρόμητου Καλαμάτας»

Η …νέα απάντηση
από την Δόξα
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Δόξα εξέδωσε πριν από ένα 24ωρο την δική της ανακοίνωση – απάντηση, όπου παρουσιάζει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, ρίχνοντας παράλληλα τους τόνους. Ξεκινώντας, αναφέρει:
«Έστω και κατόπιν εορτής, είναι καλό να βλέπεις ότι κάποιος συγκινείται από κακώς δρώμενα στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,
όσο και αν μερικές φορές προσπαθεί να υποκριθεί τον "θιγόμενο" από την ωμή πραγματικότητα.
Χωρίς να θέλουμε να μπλέξουμε σε αέναες αντιπαραθέσεις-που στην παρούσα φάση δεν οδηγούν σε κανένα αποτέλεσμα και δεν έχουν πλέον άλλη σημασία, παρά μόνο για ιστορικούς λόγους- θα σχολιάσουμε την ανακοίνωση του ΔΣ του Ατρομήτου Καλαμάτας στο βαθμό που μας αφορά για το θέμα του Δ. Αγγλούπα.
Δεν γνωρίζουμε ποιός εκπροσωπεί σήμερα τον Ατρόμητο Καλαμάτας και τη διοίκηση του, καθώς δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μας για το θέμα, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.»

«Βρείτε τον στις δικές
σας συνεδριάσεις»
Κλείνοντας, η Δόξα αναφέρεται ότι συμφωνεί με τον Ατρόμητο για την συγκατάθεση του Αγγλούπα, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Στην συνέχεια τόνισε πως μέλος του Δ.Σ. του Ατρομήτου είναι αυτό που έχει κάνει τις συγκεκριμένες επιπόλαιες και πρόχειρες ενέργειες! Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση κλείνει με τα εξής: «Αναφορικά με την υποτιθέμενη μηδενική επαφή που αναφέρεται πως είχε η συγκεκριμένη διοίκηση με την Ομάδα μας, ας αναλογιστούν κάποιοι πως έγινε λοιπόν πέρυσι η μεταγραφή, ποιοί συναντήθηκαν, αντάλλαξαν και σφράγισαν έγγραφα με επίσημες σφραγίδες και όταν συνειδητοποιήσουν τη διαφορά "ελευθέρας" και "δανεισμού για ένα χρόνο" ας επανέλθουν για την περίφημη ανάκληση δηλώσεων που επιζητούν. Τα περί ημιμάθειας, αμάθειας , εκπροσώπου ποδοσφαιριστή που έχει τα δικαιώματα, και επιείκειας τα προσπερνάμε ως γραφικά και ολοκληρωτικά ασχολίαστα.
Σχετικά βέβαια με το ρόλο της συγκατάθεσης του ποδοσφαιριστή, θα συμφωνήσουμε (καθώς η αναφορά μας σε λόγους τιμής εμπεριέχει και τον ίδιο), χωρίς ουδέποτε όμως να εκφράσουμε μένος ή κακία.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές, τις πράξεις του και...τις δηλώσεις του!
Και για να τελειώνουμε -καθώς δεν αξίζει άλλο μελάνι αυτή η ιστορία- είναι παραπάνω από βέβαιο, πως – όπως γράφτηκε – κάποιος έχει...."Πέσει θύμα της επιπολαιότητας και πρόχειρων ενεργειών από συγκεκριμένα άτομα". Απλώς, σεβαστά μέλη του εν λόγω ΔΣ, ψάξτε να τον βρείτε στις δικές σας συνεδριάσεις.

Με περίσσιο σεβασμό στο σήμα της ομάδας σας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου