Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΒΡΑΜΙΟΥ

Ισόπαλο το πρώτο
φιλικό με τον ΠΑΟΚ



Θετικά δείγματα έδειξε ο Αχιλλέας Αβραμιού στο πρώτο μόλις φιλικό ματς που έδωσε απέναντι στον ΠΑΟΚ Καλαμάτας, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.
Παρά την διαφορά κατηγορίας (Γ΄ ο Αχιλλέας, Β΄ ο ΠΑΟΚ) και το καλύτερο επίπεδο προετοιμασίας στο οποίο βρίσκονται οι «μελανόλευκοι», ο Αχιλλέας κατάφερε να κοντράρει την αντίπαλη ομάδα.
Υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζέππου, ο Αχιλλέας πέτυχε το γκολ του στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού με πολύ όμορφο γκολ του Κωνσταντινόπουλου με πλασέ εκτός περιοχής.
Η προετοιμασία του Αχιλλέα, η οποία ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου, θα συνεχιστεί με νέα φιλικά το προσεχές διάστημα ενόψει της πρεμιέρας της Γ΄ τοπικής που θα βρει την ομάδα στον 1ο όμιλο.
Στην 1η αγωνιστική (8 Νοεμβρίου) ο Αχιλλέας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Το ρόστερ της ομάδας του Αβραμιού αποτελείεται από τους Παναγιώτη Γιαννόπουλο, Πέτρο Γιαννόπουλο, Νίκο Ζερβάκο, Αντώνη Σαραντόπουλο, Νίκο Ματσούκα, Κώστα Καψαλόποδα, Νίκο Λουκάκο, Παναγιώτη Μητρόπουλο, Γιάννη Κατσίποδα, Βαγγέλη Κουρή, Γιώργο Βλάχο, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, Στέφανο Σεμερτζίδη, Παντελή Παπακωνσταντίνου, Θοδωρή Ιβάνοφ, Θοδωρή Δρούλια, Νίκο Χριστόπουλο και Γιώργο Τσοπανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου