Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Πίστη για νίκη στο τριφυλιακό
ντέρμπι της πρεμιέρας

ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ ΟΙ ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ


Πρεμιέρα με υψηλούς στόχους έχουν φέτος οι Φιλιατρινοί οι οποίοι για μια ακόμη χρονιά θα επιχειρήσουν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν στο πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας, που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο.
Το μπάσιμο στο πρωτάθλημα για την Εράνη θα γίνει κόντρα σε Τριφύλιο αντίπαλοι, αφού στο ματς της 1ης αγωνιστικής τον Α.Ο. Κυπαρισσίας.
Η Εράνη παίζει «σπίτι» της, έτσι έχει το ατού της έδρας απέναντι στον συνδιεκδικητή του πρώτου τριπόντου της χρονιάς.
Η πίστη όλων για τη νίκη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι κάτι δεδομένο. Σε αυτή τη «μάχη» αλλά και όλες εκείνες που έπονται, θερμός υποστηρικτής της ομάδας θα είναι ξανά ο κόσμος της, που στηρίζει ένθερμα την προσπάθεια της Εράνης από την αρχή της χρονιάς τόσο στο γήπεδο όσο με την συνεισφορά τους με οποιοδήποτε τρόπο δυνατόν.
Ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εντατική προπόνηση αξιοποιώντας στη προετοιμασία, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, τους μικρούς σε ηλικία παίκτες ενεργά. Δοκιμάζοντας μάλιστα την ένταξη στον αγώνα και του Γιάννη Πετρόγιαννη. Ο κ. Λυμπερόπουλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς θα έχει στη διάθεση όλους τους παίκτες του, μοναδική εξαίρεση αποτελούν ο Νίκος Κόλλιας λόγω του τραυματισμού του και ο Σταύρος Γιάννης που χάνει όλη τη σεζόν λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
● Το ρόστερ της ομάδας των Φιλιατρινών αποτελείται φέτος από τους κάτωθι παίκτες:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Χρήστος Τσορόβας.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπαστακός Άγγελος (στοπερ), Μπεγλετζής Στέλιος (στόπερ), Γκρέτσα Αλμπάν (αριστερός μπακ), Μιχαλακόπουλος Άκης (δεξί μπακ), Γιάννης Σταύρος (αριστερός μπακ), Πετρόγιαννης Γιάννης (αριστερός μπακ), Φούντας Νώντας (στόπερ), Χότι Άντριαν (δεξί μπακ), Μανδρέκας Δημήτρης (στόπερ), Αντωνόπουλος Ηλίας (αριστερός μπακ).
ΜΕΣΟΙ: Κώτσος Παναγιώτης (αμυντικός χαφ), Σπανός Στέλιος (μέσος επιθετικός), Νικολόπουλος Χαραλ. (μέσος επιθετικός), Νικολακόπουλος Φώτης (δέξι εχτρέμ), Σπυρόπουλος Παναγιώτης (δεξί και αριστερό εχτρέμ), Γριβοκωστόπουλος Μάριος (χαφ), Κοροβιλάς Άγγελος (επιθετικός χαφ), Αντωνόπουλος Σπύρος (αριστερός μπακ), Βλασσόπουλος Σωτήρης (αριστερός μπακ).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κόλλιας Νίκος (σέντερ φορ), Κίτο Βασίλης (σέντερ φορ), Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης (σέντερ φορ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου