Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ

Θετικός ο απολογισμός του καλοκαιριού



Θετικό πρόσημο έχει ο απολογισμός του καλοκαιριού του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε.
Όπως αναφέρει ο σύλλογος «Οι πρωταθλητές και οι αθλητές του έδωσαν μια σωρεία επιδείξεων και έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της  προπονητικής ομάδας του Παμμεσσηνιακού που απαρτίζεται από τους Ευθύμιο, Ιωάννη και Ευάγγελο Μπούρα.
Για ακόμη μια χρονιά ο κ. Μπούρας μύησε δεκάδες παιδιά στην κατασκήνωση της «Χρυσής Άμμου» στην τέχνη του Καράτε και τους δίδαξε τα πρώτα βήματα του ειρηνικού πολεμιστή. Βέβαια το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν οι τρείς μεγάλες επιδείξεις που έλαβαν χώρα στην κατασκήνωση στη λήξη των τριών περιόδων. Εκεί όπου πλήθος κόσμου εντυπωσιάστηκε από τους αθλητές του Παμμεσσηνιακού, αλλά και από τους κατασκηνωτές που με 10 μόνο μαθήματα μπορούσαν να παρουσιάσουν βασικές τεχνικές αυτοάμυνας.
Ακόμα μια σημαντική στιγμή για τον Παμμεσσηνιακό ήταν η βράβευση που έλαβε ο προπονητής Ευθύμιος Μπούρας για την προσφορά του στον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες, από τον δόκτορα της αθλητιατρικής Γεώργιο Τσικούρη στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού συνεδρίου αθλητιατρικής που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καλαμάτας με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πλέον οι στόχοι του Παμμεσσηνιακού είναι να πρωταγωνιστήσουν οι αθλητές του για μία ακόμη σεζόν στους αγώνες που θα λάβουν μέρος, αλλά και να προσφέρει σε όλα τα μέλη του συλλόγου, παλιά και νέα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Γιατί το Καράτε όπως  μας επισημαίνει ο sensei Ευθύμιος Μπούρας δεν είναι μονοδιάστατο, αλλά έχει πολλές πτυχές ανάλογα με το τι θέλει να πετύχει ο ασκούμενος. Από την τόνωση και την ελαστικοποίηση του μυοσκελετικού συστήματος και  την ανύψωση της αυτοπεποίθησης μέσα από το Παραδοσιακό Καράτε και τις τεχνικές αυτοάμυνας , μέχρι τον πρωταθλητισμό και την κατάκτηση τίτλων αλλά και μορίων για την εισαγωγή σε πανεπιστημιακές σχολές και κρατικές υπηρεσίες μέσα από το Σπορ Καράτε.»


Ξεκίνησαν οι εγγραφές
Οι εγγραφές για παλιά και νέα μέλη έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται Φιλελλήνων και Ομήρου 6 (δίπλα στο κολυμβητήριο) και να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 27210-20640.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου