Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ …ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΟΜΩΣ «ΓΥΡΙΣΕ» ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΟ – ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

Με ανατροπή το «2 στα 2» απέναντι
στον Βύζα Μεγάρων η «Μαύρη Θύελλα»!



Την δεύτερη νίκη της στις δυο πρώτες αγωνιστικές του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής σημείωσε η «Μαύρη Θύελλα», η οποία ανέτρεψε το 1-0 από το 1ο λεπτό του αγώνα με τον Βύζαντα και απέδρασε με το «διπλό» από τα Μέγαρα χάρη σε τέρματα των Τριάντου – Ηλιόπουλου.
Έτσι, η καλαματιανή ομάδα έγινε αυτόματα η μοναδική ομάδα του ομίλου που μετρά 2 νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές και έμεινε μόνη της στην 1η θέση με 6 βαθμούς!
Στα Μέγαρα παρευρέθησαν περισσότεροι από 100 φίλαθλοι της «Καλαμάτας», δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Αυτό όμως φάνηκε πως δούλεψε …αντίθετα, καθώς ο Στρατάκης άνοιξε το σκορ λίγα δεύτερα μετά την σέντρα του αγώνα με σουτ από το κέντρο αιφνιδιάζοντας τον - εκτός θέσης – Πάππο!
Όπως είναι λογικό, το τέρμα αυτό αποσυντόνισε την καλαματιανή ομάδα που στο πρώτο 20λεπτο έψαχνε να βρει τα πατήματά της. Στο 19΄ ο Λουμπαρδέας ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό στην μικρή περιοχή, όμως ο ρέφερι Μάλαμας έδειξε «παίζεται».
Από εκείνο το σημείο και έπειτα άρχισε η ολική αντεπίθεση των «μελανόλευκων», οι οποίοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 42΄ με τέρμα του Τριάντου.
Το γκολ αυτό «αφύπνισε» την ομάδα του Νίκου Κουρμπανά και στην επανάληψη, με εξαίρεση το 1ο πεντάλεπτο, η αντεπίθεση συνεχίστηκε!
Εντέλει στο 60΄ ο Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας με πλασέ για το 2-1.
Μετά το γκολ αυτό η «Μαύρη Θύελλα» έριξε ρυθμούς και αγωνίστηκε περισσότερο αμυντικά, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες έδειξαν να «ξεμένουν» από ψυχικά και σωματικά αποθέματα.

Φάσεις – γκολ
1΄ λίγα δεύτερα μετά την σέντρα, ο Στρατάκης με σουτ από το κέντρο του γηπέδου αιφνιδιάζει τον Πάππο και ανοίγει το σκορ 1-0!
14΄ προσπαθεί το ίδιο ο Στρατάκης, όμως αυτή τη φορά ο Πάππος δεν «ξεγελιέται»
21΄ και πάλι ο Στρατάκος πάει να αιφνιδιάσει τον Πάππο με μακρινό φάουλ, όμως ο «μελανόλευκος» πορτιέρο δεν … «ψαρώνει»!
24΄ κόρνερ του Τσάτσου, κεφαλιά του Τριάντου, ψηλά άουτ η μπάλα0
30΄ κοντινό σουτ του Καλαντζή, ο Διαμαντής αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ
31΄ σουτ του Νιφορόπουλου, η μπάλα ελάχιστα άουτ!
38΄ ο Τριάντος κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Καλαντζής στο 2ο δοκάρι κάνει το πλασέ με τη μια αλλά είναι άστοχος
42΄ κόρνερ του Καλαντζή, ο Τριάντος νικάει τους πάντες στην περιοχή και ισοφαρίζει σε 1-1!
46΄ ο Πάππος προλαβαίνει στο «τσακ» τον Παπαδόπουλο πέφτοντας στα πόδια του, πριν αυτός πλασάρει σε κενή εστία
51΄ μια ακόμα φοβερή επέμβαση του Διαμαντή, αυτή τη φορά σε απευθείας φάουλ του Τσάτσου
60΄ πολύ όμορφη μπαλιά του Χαρίτου στον Νιφορόπουλο, αυτός κάνει με τη μια το γύρισμα από δεξιά και ο επερχόμενος Ηλιόπουλος με πλασέ κάνει την ανατροπή για την «Μαύρη Θύελλα» 2-1
75΄ σουτ του Χαρίτου από ευνοϊκή θέση εντός περιοχής, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ!
● Διαιτησία: Μάλαμας Μιχαήλ, Ρούντος Νικόλαος, Τσαλίκογλου Νικόλαος (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής)
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Πάππος, Μαρτίνος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Ζάρκος (54΄ Χαρίτος), Ηλιόπουλος (69΄ Γεωργακόπουλος), Λουμπαρδέας, Νιφορόπουλος, Τσάτσος (88΄ Σκαρλάτος), Καλαντζής
ΒΥΖΑΣ: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Νομικός, Βασιλάκος (67΄ Κολιόπουλος), Σιδέρης, Νταφόπουλος (79΄ Αλεβίζος), Φούρναρης, Παπαδόπουλος, Στρατάκης, Βλάχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου