Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ 2015

6ος στον αγώνα –φινάλε της
σεζόν στο Αίγιο ο Γιώργος Σπύρης

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS Ν.Ε.



ΣΤΗΝ τελευταία «παράσταση» του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross Ν.Ε., στο Αίγιο όπου διεξήχθη ο 5ος αγώνας Motocross πρωταθλήματος Νότιου Ελλάδας, ο Γιώργος Σπύρης επιδίωξε να παίξει το …δικό του ρόλο.
Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής μηχανοκίνητου αθλητισμού αγωνίστηκε στην εξαιρετικά δύσκολη και ανταγωνιστική ΜΧ2 κατηγορία (μηχανές κυβισμού 250 cc), όπου μετά από μεγάλη μάχη κατετάγη στην 6η θέση. Μάλιστα έχασε την 4η θέση για ένα μόλις βαθμό!!!
Ο απολογισμός του 2014 είναι θετικός, αφού στο φινάλε της χρονιάς, οι δυσκολίες φαίνεται πως δεν στέρησαν σχετικά λίγα απ’ όσα είχε αρχικά σχεδιάσει, παρότι οι δυνατότητές του είναι για πολλά περισσότερα!

Ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο FB ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν και φέτος στις προσπάθειές του: «Άλλη μια αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της...! Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου για την υποστήριξη, κι ύστερα τον κ. Δημήτρη Χελιώτη «Worksbike» για την βοήθεια στο τεχνικό κομμάτι όσο και για την συμπάθεια που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Να μην ξεχάσω να αναφερθώ στο σωματείο μου (ΑΟΛΜΟ) και ιδιαίτερα στον Spilios An., που με βοήθησαν με την παρουσία τους σε όλους τους αγώνες! Επίσης ευχαριστώ την εφημερίδα «ΦΩΝΗ» και ιδιαίτερα την Sissy Triantou που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Παρόλο που το ξεκίνημα έφερε "αναποδιές" και τραυματισμούς (συγκεκριμένα σε έναν πολύ κάλο φίλο και άξιο συναγωνιστή), συνεχίσαμε με δύναμη και πίστη! Η οικογένεια μου και οι φίλοι μου ήταν στο πλευρό μου σε όλες τις καλές και άσχημες στιγμές.
Το 2015 συνεχίζουμε πιο δυνατοί με νέα μέλη στην ομάδα....»

Τέλος, ο Γιώργος δεν ξεχνά και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του: Γυμναστήριο Free Motion, Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, «Anagenisis Spa» Αλεξάνδρα Καντζά, Πρατήριο bb Σώτηρα, Πρατήρια bb Παχή, Μεζοδοπωλείο «Καλοφαγάς», AWACS Car AudioAlarms System, «Jump 2» Γραφικές Τέχνες Σπύρος Κούτρας, «Gianna Kazakou» Νίκος Βεράρος, Fast Food «Perroquet», Δομικά Μονωτική Υλικά Μπουσούνης, Μεζεδοπωλείο «Ο Μπακαλόγατος» «Kleopatra» Hotel Apartments, «Web Greec.gr» e-trabeller, Mercedes Benz - Auto Messinia Ζούζουλας - Φιλανδριανός – Χριστόπουλος, Δημήτρη Χελιώτης Worksbike και ΣΙΑ ΟΕ και Block Pass Spiris.

Όσο για τους στόχους του για το 2015, το μόνο σίγουρο είναι πως έχει περισσότερη γνώση και εμπειρία για να ανέβει ψηλότερα, αλλά και τη θέληση να το πετύχει. Παράλληλα οι προσπάθειες του Γιώργου Σπύρη θα συνεχιστούν με μεγάλη αποφασιστικότητα και διάθεση όχι μόνο για τη διάκριση σε scramble και motocross αλλά και στην επιδίωξη του να αναδεχθεί και αναγνωριστεί ακόμη περισσότερο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην περιοχή μας και στην Ελλάδα.

Σε προσωπικό επίπεδο, μεγάλο ρόλο στο πόσο ψηλά θα βάλει τον πήχη θα παίξει η παρουσία των χορηγών / υποστηρικτών. Η προσφορά τους ανεκτίμητη και απολύτως αναγκαία. Άλλωστε η ύπαρξη και βοήθεια των «αιμοδοτών» είναι πλέον αλληλένδετη με τον αθλητισμό και τα επιτεύγματα αθλητών και αθλητριών κάθε στίβου, τερέν και παρκέ!

Σπύρης: σε ρόλο προπονητή!

Μάλιστα, το 2015 ο Γιώργος Σπύρης θα αναλάβει και ρόλο προπονητικό. Αφού χάρη στις προσπάθειές του το άθλημα του Motocross στην περιοχή μας σιγά σιγά ανθίζει και αποκτά περισσότερους φιλάθλους.
Στην Μεσσηνιακή Ομάδας Motocross, αθλητής της οποίας ήταν μέχρι πέρυσι ο Γιώργος Σπύρης, προστέθηκαν φέτος δυο καινούργια μέλη. Πρόκειται για τους Κώστα Ανεστόπουλο και Στέλιο Βρυώνη, τους οποίους με την εμπειρία και τη γνώση του ο μεσσήνιος πρωταθλητής του βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να μπουν στο πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σιγά σιγά να αποκτήσουν κι αυτοί μελλοντικά μια θέση στην elite του Motocross!


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου