Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ

Έβαλε μπροστά τις μηχανές!

ΒΗΜΑΤΑ προόδου για την ομάδα των Γαργαλιάνων φαίνεται πως έβαλε μπροστά τις μηχανές και σιγά σιγά «κουτσουρεύει» το χαμένο έδαφος! Μετά την ήττα από τον Πάμισο (6η αγωνιστική) ακολούθησαν το 1-0 επί της Εράνης, η ισοπαλία με τον Εθνικό Μελιγαλά, το 1-0 επί του Ολυμπιακού, το 3-0 επί της Ανδρούσας και προχθές το 4-0 επί του Δωρίου. Ένα θετικό σερί που έφερε τον Τέλο Άγρα στην 6η θέση της βαθμολογίας και πολλά χαμόγελα στον Αντώνη Μαυρέα και τους παίκτες του ενώ ακολουθεί το εντός έδρας ματς με το Διαβολίτσι την προσεχή Κυριακή.
Το προχθεσινό ματς με το Δώριο και το 4-0 ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής ευστοχίας των παικτών του κ. Μαυρέα: «Ό,τι φάση κάναμε έγινε γκολ!» είπε και συμπλήρωσε: «Αυτά βεβαίως είναι βήματα προόδου, χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά και αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Και τα δυο εντός έδρας ματς που βγάλαμε, ήταν κόντρα σε αξιόλογες ομάδες, ήμασταν όμως πολύ εύστοχοι!».
Ο κόουτς του Τέλου Άγρα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση και τη διάθεση των παικτών αλλά δεν σταματά να τους τονίζει πως οφείλουν να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα.
Μοναδικός προβληματισμός είναι ο τραυματισμός του Παπανδρεόπουλου, που γύρισε το γόνατό του και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί το Σαββατοκύριακο.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου